Vruća Wanda

Već je slomila nekoliko nogometaških srdaca, a sada se i Brozović zbog nje odlučio na sudsku tužbu...

Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Marcelo Brozovic (Foto: Instagram) Marcelo Brozovic (Foto: Instagram) Marcelo Brozovic (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) +0 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Za navodnu aferu hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića i ljepotice koja je već imala nekoliko veza s nogometašima, Wande Nare, čuli su gotovo svi, a sada se otkrivaju novi detalji.

Za seks-skandal fatalne Wande Nare, Maura Icardija i Maxija Lopeza svi već znaju. Wanda je bila udana za Maxija, no prevarila ga je s njegovim bliskim prijateljem Maurom. Kada se afera otkrila, brzo se razvela i udala za Maura, a Maxija ostavila poniženog u očima javnosti i nogometnog svijeta.

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Prevareni nogometaš Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

No situacija oko seksi platinaste plavuše dodatno se zakomplicirala kada su talijanski mediji u cijelu priču upleli i našeg Marcela Brozovića. Naime, talijanski tabloidi prenijeli su vijest o navodnoj romansi Brozovića i Wande, Mauru iza leđa, a iako je naš nogometaš odmah sve takve navode demantirao, odlučio se podići i tužbu za klevetu. 

Njegov odvjetnik Danilo Buongiorno pobrinuo se da se uvjerljivi argumenti protiv Fabrizija Corone, bivšeg supruga naše manekenke Nine Morić, predstave sudu. Navodno je za 12. ožujka 2020. zakazano suđenje Fabriziju, i to zbog toga što je na svom internetskom portalu "The King Corona" objavio članak i insinuirao da Brozović u tajnosti ljubi Naru.

"Sudac je proučio slučaj i odredio datum. Prepoznao je valjane elemente i ozbiljne optužbe za klevetu", izjavio je Brozovićev odvjetnik.

Na glasine o varanju supruga oštro je reagirala i Wanda, koja je sve demantirala te naglasila kako bi se ljudi trebali baviti drugim stvarima, a ne gurati nos u tuđe privatne živote.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tu sexto sentido sueño conmigo

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_icardi)

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Profimedia) Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) +3 Zoe Kravitz (Foto: Getty Images) Celebrity Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene