Za navodnu aferu hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića i ljepotice koja je već imala nekoliko veza s nogometašima, Wande Nare, čuli su gotovo svi, a sada se otkrivaju novi detalji.

Galerija


Za seks-skandal fatalne Wande Nare, Maura Icardija i Maxija Lopeza svi već znaju. Wanda je bila udana za Maxija, no prevarila ga je s njegovim bliskim prijateljem Maurom. Kada se afera otkrila, brzo se razvela i udala za Maura, a Maxija ostavila poniženog u očima javnosti i nogometnog svijeta.

Vezani članci Wanda i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Najbolji prijatelj oteo mu je ženu i ponizio ga pred očima javnosti, no sad je on taj koji se ruga njima Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

No situacija oko seksi platinaste plavuše dodatno se zakomplicirala kada su talijanski mediji u cijelu priču upleli i našeg Marcela Brozovića. Naime, talijanski tabloidi prenijeli su vijest o navodnoj romansi Brozovića i Wande, Mauru iza leđa, a iako je naš nogometaš odmah sve takve navode demantirao, odlučio se podići i tužbu za klevetu. 

Njegov odvjetnik Danilo Buongiorno pobrinuo se da se uvjerljivi argumenti protiv Fabrizija Corone, bivšeg supruga naše manekenke Nine Morić, predstave sudu. Navodno je za 12. ožujka 2020. zakazano suđenje Fabriziju, i to zbog toga što je na svom internetskom portalu "The King Corona" objavio članak i insinuirao da Brozović u tajnosti ljubi Naru.

"Sudac je proučio slučaj i odredio datum. Prepoznao je valjane elemente i ozbiljne optužbe za klevetu", izjavio je Brozovićev odvjetnik.

Na glasine o varanju supruga oštro je reagirala i Wanda, koja je sve demantirala te naglasila kako bi se ljudi trebali baviti drugim stvarima, a ne gurati nos u tuđe privatne živote.

Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?