"Hvala Bogu, napokon!"

Vlatka Pokos u haljini s opakim prorezom pokazala da joj godine ništa ne mogu, svi joj poručuju da će zbog nje napraviti veliki izuzetak!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos je putem društvenih mreža najavila početak showa "Ples sa zvijezdama" u kojem ćemo ju gledati kao jednu od natjecateljica.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nedavno se vratila u Hrvatsku iz Kanade u kojoj je živjela posljednjih nekoliko godina, a od nedjelje 6. ožujka ćemo je gledati u sasvim novoj ulozi i to u showu "Ples sa zvijezdama" gdje će pokazati svoje plesne vještine.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos i Većeslav Holjevac zaljubljeni preko ušiju Vlatka Pokos prvi put snimljena u javnosti s novim dečkom, pozirali su zagrljeni, a osmijesi im nisu silazili s lica!

51-godišnja Vlatka je tim povodom na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u seksepilnoj haljini s dekolteom i prorezom, a za koju je dobila niz komplimenata i pohvala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Samo zbog tebe gledam", "Savršena", "Ženstvenost i seksepilnost", "Predivno", "Prelijepa si", "Prekrasna kao i uvijek, navijam za tebe", "Hvala Bogu napokon Vlatka, samo radi tebe gledam", "Ljepotica! Super će biti, uživaj draga", "Sve pohvale", "Baš si preprezgodna", "Predivna Vlatka, baš mi je drago da ste se vratili na male ekrane", "Mislim da će mnogi kao i ja koji uopće ne gledamo TV , ovaj put napravit izuzetak i gledat samo zbog Vlatke i da naravno ne očekujemo ništa manje od prvog mjesta, sretno", "Lijepa i predivna. Mislim da ćeš opet uzburkati hrvatsku estradu", "Bila i ostala ljepotica", samo je dio komentara koje je dobila od obožavatelja.

Vlatka je gotovo cijeli život i karijeru na neki način vezana uz glazbu i svjetla pozornice, a otkrila nam je što za nju znači ples, općenito, u svakodnevnom životu.

"Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu. I emotivno i fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija, i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam ispoljavala, privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila, a ples onda dolazi prirodno. Ustvari, žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam svojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par", izjavila je Vlatka za DNEVNIK.HR uoči početka emitiranja showa.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +6 David Guetta (Foto: Instagram) Zanimljivosti Šuška se da mu je 24 godine mlađa ljepotica uništila brak, a nju je umjesto zaručničkog prstena dočekalo nešto skroz drugačije!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene