Sonja Kovač i Ante Burazin naporno treniraju kako bi održali top-formu, ali i zdrav duh.

Galerija


Naša najpoznatija blogerica Sonja Kovač i fitnes trener Ante Burazin posljednje dane u studenome odlučili su provesti vježbajući na otvorenome.

Vezani članci Aktivna Hrvatska - 1 Split ovu subotu vježba uz Aktivnu Hrvatsku na rivi, pridruži se treningu! Fani Stipković i Borna Butijer (Foto: Filip Popović) Atraktivna Fani Stipković i Aktivna Hrvatska predstavljaju vježbe koje će vas aktivirati i na odmoru

Iako treninge s klijentima trener Ante Burazin poznatiji pod nazivom Fit Medo odrađuje u teretani, nekad je dobro izaći i na svježi zrak i odraditi trening u prirodi.

Tako su Sonja i Ante sunčan dan umjesto u teretani proveli na savskom nasipu, koji je odlično mjesto za treninge, a i vjerojatno najpopularnije mjesto za trčanje u Zagrebu.

Set bučica, lopta, girja i elastična guma bile su dovoljne da se napravi kvalitetan trening na otvorenome za cijelo tijelo.

"Sve je stvar mašte", napominje ovaj sve popularniji trener, koji svakodnevno uveseljava brojne klijente raznolikim treninzima.

Nakon trčanja na savskom nasipu koji je idealan zbog zemljane/mekane podloge te pogleda na rijeku Savu i prirodu uslijedio je trening snage. Elastična guma s dvije ručke odličan je rekvizit i za kvalitetno zagrijavanje i za trening, a izvrstan je rekvizit za učvršćivanje i dobivanje mišićnog tonusa.

Girja je pozlužila da se njome izvede mrtvo dizanje koje je izraz snage cijelog tijela, pokrenut će mišiće leđa, stražnjice i zadnje lože. A Sonja je pomoću girje odradila i čučanj poznatiji kao goblet čučanj, koji razvija mobilnost kukova, jača noge i stražnjicu!

Bučice su bile idealne za varijantu iskoraka s odručenjem za ramena, koja je ujedno Sonji i najzahtjevnija vježba, s bučicama je odradila i set vježbi za bicepse. Trening se obvezno započinje i završava trbušnjacima, koje je modna blogerica u ovom slučaju odradila uz pomoć lopte za pilates.

Domaća glumica zablistala u Hollywoodu: "Bilo je nestvarno, a ponudu iz Hollywooda nikad ne bih odbila"

Crnokosa Vukovarka koja je iziritirala i Šuput napokon se zaljubila: ''Žene me pljuju jer su ljubomorne''

Kad im kćeri postanu sinovi: Čeka li slavnu glumicu ista sudbina kao legendarnu glazbenicu?