Poznati detalji

Sve je spremno za raskošnu svadbu Tedeschija mlađeg i najbogatije Hrvatice koja je od njega starija 17 godina

Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Emil Tedeschi (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Nika Perenčević (FOTO: Getty) Galerija

Emil Tedeschi i Nika Perenčević vjenčat će se sljedećeg vikenda na otoku Lošinju.

Emil Tedeschi i Nika Perenčević odbrojavaju dane do uplovljavanja u bračnu luku, a u tijeku su posljednje pripreme za veliki dan, kada će sin predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlatnic grupe i jedna od najbogatijih Hrvatica izreći sudbonosno "da".

Pogledaj i ovo Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Otkrivena tajna Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

Raskošno vjenčanje bit će održano na otoku Lošinju sljedećeg vikenda u jednom luksuznom hotelu, a slavlje će potrajati čak dva dana, prenosi Večernji list.

Mladence i njihove goste zabavljat će poznati hrvatski glazbenici poput Tonyja Cetinskog, koji će pjevati na zabavi dan uoči svadbe, a na veliki će se dan za dobru zabavu pobrinuti Gibonni, 2Cellos te navodno Nina Badrić, piše Večernji list.

Vijest o ljubavi između 23-godišnjeg Emila i 40-godišnje Nike odjeknula je u javnosti nakon što se krajem prošle godine saznalo kako su u ljubavnoj vezi.

Prije veze s Nikom Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iza sebe ima brak i troje djece.

Emil je momačku večer proslavio s društvom u Beogradu, gdje su uživali u jednom poznatom restoranu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macauley Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) +7 Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Celebrity S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene