Emil Tedeschi i Nika Perenčević vjenčat će se sljedećeg vikenda na otoku Lošinju.

Galerija


Emil Tedeschi i Nika Perenčević odbrojavaju dane do uplovljavanja u bračnu luku, a u tijeku su posljednje pripreme za veliki dan, kada će sin predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlatnic grupe i jedna od najbogatijih Hrvatica izreći sudbonosno "da".

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) S profesionalnim pokerašem u braku je bila čak dva puta, a peti put udala se za 22 godine starijeg Emil Tedeschi, Nika Perenčević (FOTO: Getty, Pixell) Emil Tedeschi ženi kćer jednog od najbogatijih Hrvata? Starija je od njega čak 17 godina

Raskošno vjenčanje bit će održano na otoku Lošinju sljedećeg vikenda u jednom luksuznom hotelu, a slavlje će potrajati čak dva dana, prenosi Večernji list.

Mladence i njihove goste zabavljat će poznati hrvatski glazbenici poput Tonyja Cetinskog, koji će pjevati na zabavi dan uoči svadbe, a na veliki će se dan za dobru zabavu pobrinuti Gibonni, 2Cellos te navodno Nina Badrić, piše Večernji list.

Vijest o ljubavi između 23-godišnjeg Emila i 40-godišnje Nike odjeknula je u javnosti nakon što se krajem prošle godine saznalo kako su u ljubavnoj vezi.

Prije veze s Nikom Emil je bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iza sebe ima brak i troje djece.

Emil je momačku večer proslavio s društvom u Beogradu, gdje su uživali u jednom poznatom restoranu. 

S crvenim lakom na noktima odgurivao nasrtljivu obožavateljicu, ne puštaju ga na miru ni 29 godina od hit-filma