Emil Tedeschi otišao je s prijateljima izvan Hrvatske.

Galerija


Emil Tedeschi priprema se za vjenčanje s Nikom Perenčević. Ipak, prije same ceremonije, sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, Emil se odlučio prijatelje odvesti u Beograd i uživati u jednom popularnom restoranu, a s njim je budući kum Daren Pučar, poznati ugostitelj Igor Ćimbur, te još nekoliko prijatelja, piše Story.

Vezani članci Emil Tedeschi i Nika Prenčević (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Najbogatiji hrvatski bračni par s velikom razlikom u godinama uživao u rijetkom izlasku u javnost Emil Tedeschi, Nika Perenčević (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Emil Tedeschi prvi put u javnosti sa 17 godina starijom suprugom Nikom i njezinim kćerima

Emil ima 23 godina, a lijepa Nika 40, a svoju ljubav sada planiraju okruni brakom. Vjenčanje bi se trebalo održati krajem ožujka na otoku Lošinju, a navodno će ih zabavljati Gibonni, 2Cellos te Tony Cetinski.

Inače, Nika ima troje djece i jedan brak iza sebe, dok je Emil prije Nike bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Karleuša bez imalo šminke: Pogledajte kako je izgubila živce prije deset godina kada su je snimili paparazzi

Zašto Anka Mrak Taritaš uvijek nosi ovaj detalj? Uočili smo nešto dok smo kopali po foto arhivi

Sjećate se najseksi hrvatske navijačice? Eno je polugole na snijegu! ''Dobit ćeš upalu pluća''

Žene ga obožavaju: Njegovo tijelo je krcato tetovažama, a Instagram golišavih fotki