Emil Tedeschi, sin istoimenog oca, navodno uplovljava u bračnu luku.

Galerija


Emil Tedeschi i Nika Perenčević navodno će pred oltar. Sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe te kćer jednog od najbogatijih Hrvata planiraju glamurozno vjenčanje.

Vezani članci Tony Cetinski (FOTO: Boris Scitar/PIXSELL) Tony Cetinski postat će djed, sretnim vijestima pohvalio se njegov sin kojeg je dobio u prvom braku Lana Jurčević i Emil Tedeschi (Foto: Instagram) Trudna Lana Jurčević nakon kraha veze s Tedeschijem udaje se za makedonskog nogometaša

Emil ima 23 godina, a lijepa Nika 40, a svoju ljubav sada planiraju okruni brakom. Vjenčanje bi se trebalo održati krajem ožujka na otoku Lošinju, a navodno će ih zabavljati Gibonni, 2Cellos te Tony Cetinski, prenosi Tportal.

Inače, Nika ima troje djece i jedan brak iza sebe, dok je emil prije Nike bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

''Nemam komentara i to je sve što imam reći'', kratko i jasno je poručio Emil za Tportal.

Otac Nike, Mihajlo Perenčević hrvatski je poduzetnik koji je biznis razgranao je iz Rusije, preko Londona, pa sve do Los Angelesa, a majka Sonja posjeduje restorane.

Bila je žena Dragana Jurilja, a onda obrisala sve njegove fotke: Nećete vjerovati čime će se baviti bivša manekenka

Pogledajte kako je ministrica izgledala dok je radila u Domu umirovljenika i imala drugačiju frizuru

Karleuša se ne može smiriti! Evo što će napraviti kako bi se surovo osvetila Ognjenu Vranješu

Rezultati napornih treninga: Grubnić voli pokazivati mišiće koje je stekao teškom mukom