Jelena Perčin i Momčilo Otašević vjenčali su se 1. svibnja u Crnoj Gori, a na vjenčanje su pozvali najbliži krug prijatelja i obitelji

Galerija


Nakon dvije i pol godine veze, i prije nego što na svijet dođe njihova djevojčica, vjenčali su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević, potvrdila nam je glumica. 

Vezani članci Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Znamo gdje Jelena i Momčilo putuju za blagdane: Cijela obitelj avionom ide u… Momčilo Otašević (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Mladog crnogorskog glumca uskoro očekuje najvažnija uloga u životu: "Osjećaj je nevjerojatan"

Par je zavjete izmijenio u Kotoru, a nakon ceremonije, brodom su se zaputili na proslavu u konobu ''Pirun i Ožica''. Uz njih je bio najbliži krug prijatelja i obitelj, a Jelena je nosila haljinu hrvatskog modnog brenda Nebo. Jelena je, sad već svog supruga, pohvalila i otkrila nam da se u organizaciju vjenčanja uglavnom dao sam Momčilo. Dao je sve od sebe kako bi za njihov dan sve bilo savršeno. 

''Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali'', opisala je Jelena nedavno odnos s Momčilom u intervjuu za In magazin.

Otkako je saznao da će postati otac, Momčilo je priznao da mu se život promijenio za 180 stupnjeva.

''Prioriteti su mi drugačiji. Pokušavam svugdje stići, ali da i kao glumac na sceni i dalje sve dajem od sebe. Zadovoljan sam kako sam si posložio život, a što se tiče posla, mogu raditi ili sjediti kod kuće. Nemam tu previše izbora. Izabrao sam ovo prvo. Naučio sam uživati u svom poslu, baš kao i u životu'', ispričao je u razgovoru za časopis Glossy.

Crnogorskom glumcu ovo će biti prvo dijete, dok Jelena iz braka s ugostiteljem Kristijanom Babićem već ima djevojčicu.