Vincent Cassel na plaži u Rio de Janeiru uživao je u surfanju hidrogliserima dok se njegova supruga Tina Kunakey s prijateljicom sunčala i brčkala u plićaku.

Galerija


Vincent Cassel (54) jako uspješno drži korak sa svojom suprugom Tinom Kunakey, koja je 31 godinu mlađa od njega, a njihovu dobnu razliku otkriva tek njegovo lice na kojem se starenje nije usporilo. 

Vezani članci Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Dan nakon što je pozirao s bivšom ženom, glumac se vratio sadašnjoj, koju neki smatraju još zanosnijom Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci s bivšim suprugom na crvenom tepihu nakon 19 godina nije propustila pokazati svoje čari

Glumac i manekenka žive u Rio de Janeiru te vrijeme često provode na plaži. Vincent je viđen kako uživa u surfanju hidrogliserima i kako je nosio kupaće hlačice, isticao se njegov isklesani torzo, a lice je djelomično sakrio pod kapom. 

Dok je Cassel vrijeme provodio aktivno, njegova supruga Tina s prijateljicom se sunčala na plaži i brčkala u plićaku. Pritom je pokazala svoju savršenu liniju u zelenom bikiniju čiji su donji dio bile tangice. 

Inače, par je u braku od 2018. i imaju jednogodišnju kćer Amazonie.  Vincent je s Tinom potvrdio vezu 2016. godine, a unatoč zlim jezicima koji su predviđali da njihova ljubav neće dugo potrajati, Cassel i Kunakey izgledaju na fotografijama na Instagramu zaljubljenije nego ikad. 

Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s jednom od najljepših žena svijeta, talijanskom glumicom Monicom Bellucci, s kojom je tijekom braka dobio dvije kćeri, Devu i Leonie. Par se upoznao na setu filma "Apartman" davne 1996. godine, a vjenčali su se tri godine kasnije. Ipak, u kolovozu 2013. godine potvrdili su razvod, no o razlozima nikada nisu govorili.

Đorđe Balašević ispraćen je na posljednji počinak, neutješna obitelj se oprostila uz tamburaše i njegove pjesme

Jedna od najljepših žena izašla iz kuće bez glamura i bez šminke i pokazala da joj ta titula pristaje i nakon 21 godine