Vinar Tomislav Voštinić je za Slobodnu Dalmaciju komentirao medijske napise o njegovoj navodnoj aferi s pjevačicom Severinom Kojić.

Galerija Tomislav Voštinić Tomislav Voštinić - 2 Severina +8 Severina

Showbizz vijest koja je u utorak uzdrmala regiju je navodna afera 48-godišnje pjevačice Severine s deset godina mlađim vinarom iz Ivanić-Grada Tomislavom Voštinićem.

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

Srpski tabloid Stars objavio je da su pjevačica i vinar u vezi još od ljeta, što je Severinin PR tim negirao, a o svemu se sada oglasio i Voštinić.

"Jooooj, gluposti", kratko je prokomentirao 38-godišnji vinar za Slobodnu Dalmaciju.

"Ma daj, nemojte me uopće to pitati, smiješno mi je", dodao je te je na pitanje poznaje li pjevačicu odgovorio: "Ma sve je okej, ajde bok!"

Glasine o aferi vinara i pjevačice potaknule su fotografije iz Voštinićeve vinarije u Graberju Ivanićkom koje je Severina objavila na Instagramu. Napise srpskih medija jučer je komentirao i Severinin PR tim.

"Nastavno na vaš upit, htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa", objasnio je bliski prijatelj i PR-ovac pjevačice Davor Grgin.

Nove glasine o ljubavnom životu pjevačice nadovezuju se na višemjesečna nagađanja o raspadu njezina braka s Igorom Kojićem. Par dugo nije viđen zajedno, a Severina se prije nekoliko mjeseci iz Beograda vratila sama. Također su i zasebno ljetovali te su preskočili obilježiti petu godišnjicu braka na Instagramu, kako su radili ranijih godina.

Severina i Igor nisu se oglasili u vezi s nagađanjima o njihovim bračnim problemima, ali je Igorov otac prošlog mjeseca komentirao njihov odnos.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je neraspoloženi Keba za Alo!.

I dok medijske stupce u njegovoj zemlji pune napisi o navodnom preljubu njegove supruge, Igor se na Instagramu bavi posve drugom tematikom te objavljuje slike pravoslavnih svetaca.

Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) +7 Sofia Vergara (Foto: Instagram)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju