''Ne bih sudio nikome''

Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba, Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +0 Severina, Igor i Dragan Kojić (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba komentirao je novinarima u susjednoj nam Srbiji odnos Severine i svog sina Igora Kojića, o čijem lošem odnosu već mjesecima kruže priče.

Mjesecima već nitko ne zna što se zapravo odvija između Severine i njezina supruga Igora Kojića, koji se, kako se čini, nakon njezina povratka u Zagreb iz Beograda ovog proljeća nisu vidjeli, a komunicirali su tek nekoliko puta putem društvenih mreža.

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

No ni to se ne događa više, Igora nema u blizini Severine niti Severine u blizini Igora, pa su novinari magazina Alo! u susjednoj Srbiji pokušali od njihovih susjeda u Beogradu, točnije na Bežanijskoj kosi, doznati neke detalje. Oni su im otkrili da pjevačicu već duže vrijeme nisu vidjeli na njegovoj adresi i da su čuli kako supružnici nisu više zajedno.

U trenutku kada su novinari razgovarali sa susjedima na ulici se pojavio Severinin svekar iliti Igorov otac, popularni pjevač Dragan Kojić Keba, koji se sa psom uputio u šetnju i kojem nije bilo drago kada ih je ugledao. O sinu i snahi nije isprva želio pričati, ali onda je ipak nešto otkrio.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je neraspoloženi Keba za Alo!.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Goran Vlaović na pragu pedesete čeka dijete s bivšom misicom koja je od njega mlađa 17 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene