Dragan Kojić Keba komentirao je novinarima u susjednoj nam Srbiji odnos Severine i svog sina Igora Kojića, o čijem lošem odnosu već mjesecima kruže priče.

Galerija


Mjesecima već nitko ne zna što se zapravo odvija između Severine i njezina supruga Igora Kojića, koji se, kako se čini, nakon njezina povratka u Zagreb iz Beograda ovog proljeća nisu vidjeli, a komunicirali su tek nekoliko puta putem društvenih mreža.

Vezani članci Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom Igor Kojić Pogledajte čime se bavi Igor Kojić dok mediji u njegovoj zemlji pišu o Severininoj ljubavi s mlađim vinarom

No ni to se ne događa više, Igora nema u blizini Severine niti Severine u blizini Igora, pa su novinari magazina Alo! u susjednoj Srbiji pokušali od njihovih susjeda u Beogradu, točnije na Bežanijskoj kosi, doznati neke detalje. Oni su im otkrili da pjevačicu već duže vrijeme nisu vidjeli na njegovoj adresi i da su čuli kako supružnici nisu više zajedno.

U trenutku kada su novinari razgovarali sa susjedima na ulici se pojavio Severinin svekar iliti Igorov otac, popularni pjevač Dragan Kojić Keba, koji se sa psom uputio u šetnju i kojem nije bilo drago kada ih je ugledao. O sinu i snahi nije isprva želio pričati, ali onda je ipak nešto otkrio.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je neraspoloženi Keba za Alo!.

Goran Vlaović na pragu pedesete čeka dijete s bivšom misicom koja je od njega mlađa 17 godina