Dragan Kojić Keba komentirao je novinarima u susjednoj nam Srbiji odnos Severine i svog sina Igora Kojića, o čijem lošem odnosu već mjesecima kruže priče.

Galerija Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +9 Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram)

Mjesecima već nitko ne zna što se zapravo odvija između Severine i njezina supruga Igora Kojića, koji se, kako se čini, nakon njezina povratka u Zagreb iz Beograda ovog proljeća nisu vidjeli, a komunicirali su tek nekoliko puta putem društvenih mreža.

Vezani članci Severina Severina se prisjetila svojeg nastupa na Eurosongu prije 16 godina, pa jasno dala do znanja za koga sada navija Igor Kojić, Severina Evo što Severinin bivši Igor Kojić radi dok je Severina potpora prijatelju, i on je snimljen na svom omiljenom mjestu!

No ni to se ne događa više, Igora nema u blizini Severine niti Severine u blizini Igora, pa su novinari magazina Alo! u susjednoj Srbiji pokušali od njihovih susjeda u Beogradu, točnije na Bežanijskoj kosi, doznati neke detalje. Oni su im otkrili da pjevačicu već duže vrijeme nisu vidjeli na njegovoj adresi i da su čuli kako supružnici nisu više zajedno.

U trenutku kada su novinari razgovarali sa susjedima na ulici se pojavio Severinin svekar iliti Igorov otac, popularni pjevač Dragan Kojić Keba, koji se sa psom uputio u šetnju i kojem nije bilo drago kada ih je ugledao. O sinu i snahi nije isprva želio pričati, ali onda je ipak nešto otkrio.

"Ne znam gdje su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvijek su i znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade. Ako mene pitate, ljubav nikada ne treba objašnjavati niti se to može objasniti. Riječ nikada ne upotrebljavam kao oružje, ni za obranu, a ni za napad, pa će tako biti i ovog puta. Sve postoji u mom srcu i tu se samo može osjetiti ljubav, a što će biti, neka bude. Samo neka su živi i zdravi i da im Bog podari svu blagodat i sreću u životu. Svima onima koji se na ružan način bave mojim životom poručio bih da očiste svoje dvorište jer je u mom uvijek sve bilo na svom mjestu. Poručio bih im da se pomole Bogu i traže oprost jer ne znaju što rade i pričaju. Ne bih sudio nikome niti to mogu jer je moja misija u životu da donosim radost svima oko sebe i da širim ljubav uvijek i na svakom mjestu", rekao je neraspoloženi Keba za Alo!.

Goran Vlaović na pragu pedesete čeka dijete s bivšom misicom koja je od njega mlađa 17 godina Ivana Mišura Ivana Mišura (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Ivana Mišura (Foto: Dnevnik.hr) +5 Goran Vlaović (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju