Viktorijine anđelice snimljene su u vili u Dubrovniku, gdje su uživale uz bazen u kupaćim kostimima.

Galerija


Slavne anđelice Victoria's Secreta trenutačno uživaju u Dubrovniku, u koji su došle proslaviti djevojačku manekenke Jasmine Tookes (30).

Vezani članci Jasmine Tookes - 25 Viktorijine anđelice feštaju u Dubrovniku, jedna od njih uskoro se udaje za naočitog milijunaša, a hvale se fotkama s naše obale! Shanina Shaik i Sara Sampaio Navikli smo ih viđati u oskudnom donjem rublju, no ni njihova večernja izdanja nisu daleko od onih s modnih pista

Fotografi su ih tamo ulovili tijekom šetnje gradom, no nisu baš bile raspoložene za fotkanje pa su im čak pokazale i srednji prst, a zatim su se ipak malo opustile na terasi luksuzne vile koju su unajmile.

Buduća mladenka i njezine kolegice Sara Sampaio, Shanina Shaik, Kelsey Merritt i Lais Ribeiro snimljene su u golišavim izdanjima u kakvima smo ih navikli viđati i na modnoj pisti.

Ovaj put na kamere se uopće nisu ni obazirale te su uživale u koktelima uz bazen.

Anđelice su, uz Dubrovnik, posjetile i Hvar, što su otkrile na svojim profilima na Instagramu, gdje su se milijunima pratiteljima pohvalile kako uživaju na našoj obali, a u Hrvatsku su došle iz Pariza, gdje je započelo djevojačko putovanje.

Tookes će uskoro stati pred oltar s osnivačem Snapchata Juanom Davidom Borrerom (31), s kojim je u vezi od 2016. i koji ju je u rujnu prošle godine zaprosio prstenom vrijednim oko 250 tisuća dolara. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na između jedan i deset milijuna dolara, a Jasminino na oko pet milijuna dolara, a zanimljivo je i da je budući mladoženja sin potpredsjednika Ekvadora Alfreda Borrera.

Glumačka diva Mirjana Karanović opušteno pozirala na nudističkoj plaži, intimne dijelove prekrila je samo pijeskom

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja