Viktorijine anđelice tijekom šetnje Dubrovnikom skrivale su lica od fotografa i pokazale im srednji prst.

Galerija


U Dubrovniku ovih dana borave najljepše žene svijeta, slavne anđelice brenda donjeg rublja Victoria's Secret.

Vezani članci Jahta \ Najbogatiji Rus stigao u Hrvatsku pokazati svoju novu megajahtu, košta čak 600 milijuna dolara i najluksuznija je do sad! Jasmine Tookes - 25 Viktorijine anđelice feštaju u Dubrovniku, jedna od njih uskoro se udaje za naočitog milijunaša, a hvale se fotkama s naše obale!

Na našu obalu stigle su kako bi proslavile djevojačku manekenke Jasmine Tookes (30), koja se uskoro udaje za naočitog osnivača Snapchata Juana Davida Borrera (31).

Budućoj mladenki pridružile su se kolegice Sara Sampaio, Shanina Shaik, Kelsey Merritt i Lais Ribeiro te prijateljice Rachel Scott, Dena Gallucci i Juliana Borrero, a fotografi su ih sada ulovili tijekom razgledavanja stare gradske jezgre.

Odjevene u oskudne ljetne krpice, atraktivne anđelice nikako se nisu mogle gradom prošetati neopaženo. Iako im je poziranje pred kamerama u opisu posla, čini se da za to sada ipak nisu bile raspoložene, već su prekrivale svoja lica, a jedna od njih fotografima je pokazala i srednji prst.

Iz Dubrovnika su se javile i na svojim Instagramima, što je sjajna reklama za našu zemlju jer svaka od njih ima milijune pratitelja na toj društvenoj mreži. Tamo su otkrile da su posjetile i Hvar, a u Hrvatsku su stigle iz Pariza.

Inače, Jasmine se za Juana, s kojim je u vezi od 2016., zaručila u rujnu prošle godine, a bogati poduzetnik zaprosio ju je prstenom vrijednim oko 250 tisuća dolara. Njegovo bogatstvo procjenjuje se na između jedan i deset milijuna dolara, a Jasminino na oko pet milijuna dolara. Zanimljivo je i da je budući mladoženja sin potpredsjednika Ekvadora Alfreda Borrera.

Osim slavnih anđelica u Dubrovniku se trenutačno odmara i zvijezda engleske nogometne reprezentacije Jack Grealish s djevojkom Sashom Attwood.

Svi su bili šokirani kad se njihov idilični brak raspao pred očima javnosti, a jedno se vrijeme šuškalo i da su se pomirili

Šokirala je sve objavom da se razvodi nakon sedam godina braka, a odlučeno je i da suprugu isplaćuje pozamašnu svotu