stvarno za ne povjerovati!

Viktorija Rađa zbunila pratitelje izgledom na novoj fotografiji, u nevjerici je pitaju kada je snimljena

Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) +0 Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Viktorija Rađa je na Instagramu otkrila gdje slavi Međunarodni praznik rada, a na fotografiji koju je objavila pratitelje je oduševio njezin mladoliki izgled.

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dina Rađe (54), 43-godišnja Viktorija svojom novom fotkom na Instagramu potvrdila je da su godine za nju samo broj.

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Podijelila je selfie uz koji je otkrila da Međunarodni praznik rada slavi u Istri, a izgledom je zbunila svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Viktorija7 (@viktorija7777)

"Iz koje je ovo godine fotka?", "Curica", "Djevojka", pisali su joj u komentarima pratitelji koji se nisu mogli načuditi njezinu mladolikom izgledu na fotki, a dobila je i brojne druge komplimente.

Viktorija slovi za jednu od najljepših Hrvatica još otkako se domaćoj javnosti predstavila davne 1995. godine kada je okrunjena titulom Miss Dalmacije. Nakon toga je pokušala izgraditi glazbenu karijeru , a iako je izbacila samo jedan hit, njezina pjesma "Nema veze" pjeva se i danas.

Viktorija često svoje pratitelje na Instagramu uveseljava i fotkama iz manekenskih dana, a i dalje se povremeno bavi manekenstvom i snima kampanje za domaće brendove. Glazbenu karijeru ostavila je u prošlosti, a otkako je upoznala supruga košarkaša Dina Rađu posvetila se braku i obitelji.

Bračni par Rađa upoznao se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a vjenčali su se 2001. godine na brodu u jednom zaljevu kod Korčule. Viktorija je 2003. godine rodila sina Roka, a 2008. godine i sina Niku. Par je nedavno gostovao u zabavnoj emisiji "Fakap" u kojoj su s voditeljicama Idom Prester i Mijom Kovačić podijelili neke neugodne trenutke iz prošlosti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene