Viktorija i Dino Rađa često koriste društvene mreže kako bi izveli spačku jedno drugome, a ovog puta su oboje nasmijali snimkom bivšeg košarkaša.

Galerija


Viktorija (42) i Dino Rađa (52) 19 godina su u braku, a često jedno drugog zafrkavaju na Instagramu i objavljuju šaljive fotografije. 

Vezani članci Testiranje na koronavirus Virus pokorio zadnju korona free županiju, gradonačelnik poručio: "Za desetak dana moglo bi biti stotinu oboljelih" Koronavirus, bolnica Broj slučajeva koronavirusa oborio rekord: SAD ima više od 55.000 novooboljelih u jednom danu

Bivša manekenka je ovog puta snimila muža, nekadašnjeg košarkaša kako maže palačinke dok na sebi nosi samo bokserice i majicu s duhovitim natpisom. Na majici piše: "Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi".

Dino je i sam podijelio video na Insta storyju i pokazao kako vješto prevrće palačinke u tavici. "Najbolji muž i tata na svijetu", napisao je bivši košarkaš. Poručio je i svima da ostanu doma zbog koronavirusa. 

Inače, Dino i Viktorija imaju sinove Niku (12) i Roka (16). 

Ipak je Meghan iza svega: Otkrili pravi razlog zbog kojeg su se Harry i obitelj odlučili preseliti u Kanadu