19 godina

Poznati par proslavio godišnjicu braka, a bivša manekenka otkrila što njenog muža zabavlja godinama

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Sandro Sklepić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dino i Viktorija Rađa +0 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Viktorija i Dino Rađa posvetili su si romantične objave na Instagramu za 19. godišnjicu braka. Bivša manekenka je otkrila i fotografije koje je uslikao njezin muž.

Supružnici Viktorija (42) i Dino Rađa (52) slave 19 godišnjicu braka i to su podijelili s prijateljima na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

"Sretna godišnjica, bebo", napisao si je par identične poruke uz slike na kojima su zagrljeni. Osim fotografije bivša manekenka je objavila i Instastory na kojem je otkrila da se njezin muž, umirovljeni košarkaš godinama zabavlja slikajući ju dok spava te je pokazala što je sve zabilježio. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy anniversary baby ❤️❤️❤️❤️🥂 . . . #love #volimstosevolimo #togetherforever #happytime #anniversary

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Par je primio brojne čestitke od prijatelja koji su im poželjeli sreću. "Prekrasna slika. Sretno vam", "Nek je sa srećom", "Uvijek skupa", "To je ljubav", "Sretna vam i još puno takvih", napisali su Viktoriji i Dini. 

Supružnici imaju sinove Niku (12) i Roka (16). Inače, par se upoznao preko bivšeg košarkaša Tonija Kukoča u zagrebačkom restoranu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato - 6 +7 Tvoje lice zvuči poznato - 5 Celebrity Od 8. ožujka kreće najzabavniji plesno pjevački show: Natjecatelji će oduševiti atraktivnim transformacijama

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene