Brooklyn Beckham i Hana Cross zajedno su nekoliko mjeseci, no u posljednje vrijeme samo se svađaju.

Galerija


Čini se kako je najstariji sin Davida i Victorije Beckham u velikim ljubavnim problemima.

Vezani članci Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Zgodni dečki: Kad se 43-godišnji otac drži bolje od 20-godišnjeg sina, onda to izgleda ovako

Radi se o 20-godišnjem Brooklynu Beckhamu, koji od prije nekoliko mjeseci ljubi relativno nepoznatu manekenku Hanu Cross. Ona mu je prva službena djevojka nakon holivudske glumice Chloe Grace Moretz, s kojom je bio nekoliko godina.

Iako je sve u početku izgledalo kao velika ljubavna idila, novi par u posljednje vrijeme sve češće biva uhvaćen u burnim javnim svađama koje često uključuju opijanje po londonskim noćnim klubovima i ulicama, plakanje i urlanje u automobilu i slično. U posljednjoj svađi u Cannesu morali su intervenirati i zaštitari.

Naime, mladi par stigao je na netom završeni filmski festival sretan i ludo zaljubljen, a jednako su tako izgledali i na crvenom tepihu na premijeri filma "Once Upon A Time", na kojem nisu skidali ruke jedno s drugoga. Nakon premijere krenuli su u jedan restoran, gdje je i izbila svađa.

Prema tvrdnjama očevidaca, par je tijekom ručka pretjerao sa šampanjcem, a zatim je započela svađa i vrijeđanje. Hana je suočila Brooklyna s nekim problemima, što njemu očito nije odgovaralo, pa su napadi počeli s obje strane.

Zatim su reagirali i zaštitari, a o svemu su obaviješteni i Brooklynovi roditelji, koji su navodno prvo bili jako ljuti, a zatim su se počeli brinuti zbog sve češćih incidenata njihova sina otkad je s Hanom.

Kako prenose strani mediji, probleme stvara njegova ljubomora i posesivnost, dok Hani smeta toliko Brooklynovo prisustvo u medijima. No da je Brooklyn član slavne obitelji Beckham, znala je i prije nego što se upustila u vezu s njim. Srećom, svađa nije prerasla u fizički obračun, no činjenica jest da je postojala velika mogućnost za to da nije došlo do intervencije zaštitara.

Dan kasnije par se pomirio, no Beckhamovi se i dalje brinu. I njegova veza s Chloe Grace bila je turbulentna s brojnim prekidima, no za njihove svađe javnost barem nikad nije doznala.

Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje