Burne reakcije

Otpustila radnike pa izazvala bijes javnosti zbog bogatstva koje ima, a ovako je ona reagirala na sve

David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Victoria Beckham je istaknula kako joj je ovo najgori tjedan u životu, nakon što su britanski mediji počeli pisati da je zbog krize otpustila 30 radnika, a bogatstvo njezine obitelji procjenjuje se na 450 milijuna dolara.

Modna dizajnerica Victoria Beckham (46) otpustila je 30 zaposlenika prije nekoliko dana zbog teške financijske situacije koju joj je uzrokovala pandemija koronavirusa.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Na njezin su potez burno reagirali brojni građani, ali i novinari te televizijski voditelj Piers Morgan. Zamolio je Victoriju da razmisli ponovno o otpuštanju radnika, a na nju se obrušila i čitava britanska javnost.

Victoria je proslavila rođendan u svom britanskom domu skupa sa suprugom Davidom Beckhamom, no nekoliko dana kasnije planove su joj poremetile tvrdnje da je otpustila 30 radnika, unatoč činjenici što se bogatstvo njezine obitelji procjenjuje na vrtoglavih 450 milijuna dolara.

Daily Mail javlja kako izvori bliski Beckhamovima tvrde da je Victoriju zanimalo zbog čega su se upravo na nju obrušili, kada je, kao i svi ostali, odlučila napraviti ono što joj je ponudila britanska vlada. Raspoloženje u obitelji Beckham bilo je jako napeto, a razmišljali su kako reagirati na takve napise.

Victoria je navodno rekla kako joj je ovo bio najgori tjedan u životu, unatoč brojnim skandalima kroz koje je prošla sa svojim suprugom. Iako su joj brojni savjetnici predlagali da povuče svoj potez i kaže kako je to bila samo velika pogreška, dizajnerica je odlučila povući se s društvenih mreža i ondje objavljivati samo svoje modne vijesti.

"Gubi novce iz godine u godinu, a sve spašava njezin suprug David. Oprosti, ali plan oporavka gospodarstva ne odnosi se na "primadona milijunašice" poput tebe"; poručio joj je voditelj Piers Morgan.

Britanski mediji prenose kako je trenutačno zbog Victorijina poteza čitav brend Beckhamovih u krizi, a nije sigurno kako će se izvući iz svega toga.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: AFP) +6 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Presudio im je bizarni kult kojim je on postao opsjednut, a bili su jedan od najmoćnijih parova

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene