Napunio bi 74 godine

Emotivna Vesna Dragojević obilježila rođendan supruga Olivera dirljivom objavom: "Tužni smo bez tebe"

Vesna Dragojević Vesna Dragojević DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević Oliver Dragojević (Foto: IN Magazin) Vesna Dragojević sa sinovima (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Oliver Dragojević (Foto: IN Magazin) +0 Oliver i Vesna Dragojević (Tino Juric/PIXSELL) Galerija

Vesna Dragojević na Facebooku je posvetila Oliveru dirljivu objavu povodom njegova 74. rođendana.

Od smrti Olivera Dragojeviće prošlo je više od tri godine, a neprežaljeni pjevač bi 7. 12. napunio 74 godine.

Pogledaj i ovo Vesna Dragojević ''Ne plačem već 5 godina'' Samozatajna Vesna Dragojević otkrila zašto ne gleda i ne čita vijesti: ''Skroz sam se maknula od svega...''

Oliverov rođendan nije propustila obilježiti njegova supruga Vesna, koja mu je tim povodom posvetila dirljivu objavu na Facebooku.

"Dragi naš dida, danas bi navršio 74 godine. Tužni smo bez tebe. Puno te voli tvoja familija kao što si ti volio nas", napisala je Vesna uz Oliverovu pjesmu "Kad mi dođeš ti", a mnogi su se pridružili čestitkama.

"Sretan rođendan u nekim drugim prostranstvima gdje svira i pjeva", "Nedostaje svima nama koji smo ga voljeli kao pjevača i još više kao čovjeka", "Danas sigurno posebno kao anđeo s anđelima pjeva", "Hvala mu na svim pjesama, slavi naš Oli sa svojom družinom", samo su neki od brojnih komentara Oliverovih vjernih obožavatelja koje je Vesna dobila ispod objave.

Vesna je bila Oliverova najveća podrška, što je i on sam tijekom života puno puta znao reći, a zaljubio se u nju kada ju je prvi put ugledao na Stradunu 1973. godine tijekom svoje svirke. U sretnom braku bili su 44 godine te su dobili trojicu sinova, Dina, Damira i Davora.

Podsjetimo, Oliver je 29. srpnja 2018. izgubio bitku sa zloćudnim tumorom na plućima koji mu je dijagnosticiran godinu dana ranije. Njemu u čast svake se godine na obljetnicu njegove smrti održava koncert u Veloj Luci.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene