Nogometaš Vedran Ćorluka na Instagramu je objavio preslatku fotku sinčića Viktora i psa Oskara.

Galerija


Vedran Ćorluka na Instagramu ponekad s obožavateljima dijeli detalje iz svoga doma, a početak tjedna svima je učinio ljepšim preslatkom fotografijom svog sinčića Viktora i psa Oskara.

Vezani članci Vedran Ćorluka i Franka Batelić Ćorluka je preslatkom objavom čestitao Franki rođendan, pa rastopio i srca obožavatelja Franka Batelić - 1 Franka u drugačijem i zrelijem izdanju poslala snažnu poruku: "Za žene koje su preživjele sve što su mislile da neće moći"

"Moji dečki. Uvijek blizu jedan pored drugoga", napisao je naš nogometaš u objavi na Instagram storyju. Na fotografiji pored malenog Viktora na kauču leži Ćorlukin pas Oskar.

Inače, Vedranov sin Viktor početkom ove godine proslavio je prvi rođendan. Ponosni roditelj Vedran i njegova supruga Franka Batelić objavili su fotografiju sa sinom, a pjevačici i nogometašu Viktor je prvo dijete. Iako skrivaju njegovo lice na društvenim mrežama, par često svoje pratitelje razveseli fotkama sina.

Supružnici Batelić i Ćorluka vjenčali su se 2018. godine u Istri nakon nekoliko godina veze, a dvije godine kasnije dobili su malenog Viktora.

Glumac poznat po ulozi šaljivog tinejdžera u hit-seriji preminuo u 45. godini, tešku dijagnozu utvrdili su mu prije tek nekoliko dana