Napunio je 36!

Ćorluka pokazao kako je proslavio rođendan sa suprugom Frankom, ona priznala da je mislima negdje drugdje

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka proslavio je 36. rođendan u restoranu sa suprugom Frankom Batelić, a oboje su se oglasili na svojim Instagramima.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka napunio je 36. godina.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

Rođendan je proslavio u restoranu u Zagrebu sa suprugom Frankom Batelić, a oboje su na svojim Instagramima pokazali djelić atmosfere.

"Ok, 36 je ozbiljan broj. Hvala svima na čestitkama", napisao je Ćorluka uz fotku na kojoj ispija vino.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka se iz restorana javila u svojim pričama gdje je podijelila video uz koji je priznala da je mislima negdje drugdje.

"Vrijeme je za vino, ali mislima s Mahmoodom i Blancom", napisala je pjevačica koja je tijekom večere s nestrpljenjem iščekivala rezultate talijanskog izbora za Pjesmu Eurovizije, Sanremo, a njezini favoriti su na kraju i pobijedili.

Franka je Vedranu čestitala rođendan njihovom fotkom sa snijega, uz koju mu je poželjela da sa 36 konačno stane na skije. To je ujedno i prva zajednička fotka para nakon nekoliko mjeseci, a zbog toga su se domaći mediji krajem prošle godine raspisali i o navodnim nevoljama u njihovu braku, no izgleda da se radilo samo o neprovjerenim glasinama.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. u Istri nakon šest godina veze, a u siječnju 2020. godine dobili su sinčića Viktora.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (Foto: Instagram) +1 Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Celebrity Naša najpoznatija plus-size manekenka pozirala je za prestižni Vogue, a britanski tabloid posvetio joj je čak 15 stranica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene