Zanimljivo

Pola godine nakon što je šokirao potezom, Vedran Ćorluka se predomislio, ali nije sve isto kao prije

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +0 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Vedran Ćorluka je ponovno aktivirao profile na društvenim mrežama, no nešto je ipak drugačije od prošlog puta kada je bio aktivan na toj društvenoj mreži.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka (35) prije nekoliko je mjeseci odlučio obrisati profile na društvenim mrežama. Napravio je to nakon što je napustio mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je do ove godine aktivno igrao nogomet, čime je iznenadio obožavatelje jer taj potez od njega nisu očekivali.

Pogledaj i ovo Franka Batelić - 1 ma ovo je sve! Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Sada je ponovno aktivirao svoj profil na Instagramu, no više nije javan, već zaključan.

Ćorluka se inače vratio u Zagreb, gdje uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Frankom i njihovim sinčićem Viktorom, a pjevačica je prije nekoliko dana za In Magazin ispričala koliko joj znači svakodnevno druženje sa suprugom. "Pa to je sada totalna novina u životu. Ogromna je promjena i njemu i meni i malome. Sada smo napokon svi zajedno, uživamo i privkavamo se jedan na drugoga, ali sve je stvarno super", rekla je.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka vjenčali su 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a među gostima su bili Ivan Perišić i Luka Modrić s kojima se Vedran samo nekoliko dana prije svadbe vratio sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, gdje su osvojili srebrnu medalju.

Prije dvije godine kao kruna njihove ljubavi na svijet je stigao maleni Viktor, a par otada ne krije sreću koju su pronašli u roditeljskim ulogama.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 7 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 6 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 5 +3 Miroslav Ćiro Blažević u emisiji Zdravlje na kvadrat - 4 Celebrity Ćiro Blažević sasvim iskreno o bolesti s kojom se bori: ''Došao sam tu da kažem istinu, a ovo nisam rekao još nikome...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene