stali na kraj glasinama

Franka i Ćorluka slave! Objavili su prvu zajedničku fotku nakon nekoliko mjeseci, a za to su imali dobar povod

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) +6 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić je nakon dugo vremena objavila zajedničku fotografiju sa suprugom Vedranom Ćorlukom uz koju mu je čestitala rođendan.

Naš umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka slavi 36. rođendan, a tom je prigodom nakon dugo vremena pozirao u društvu svoje supruge Franke Batelić.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 nekad je imao dužu kosu! Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Zajedničku fotku objavila je Franka u svojim pričama na Instagramu uz koju mu je uputila i rođendansku čestitku.

"Sretan rođendan, da u 36. napokon staneš na te skije", napisala je Franka preko fotke na kojoj skupa poziraju na snijegu.

Ćorluka, koji se nedavno vratio na Instagram, fotku je podijelio i u svojim pričama, zajedno s brojnim drugim čestitkama koje je dobio.

Ovo je prva zajednička fotka para nakon nekoliko mjeseci zbog čega su se domaći mediji krajem prošle godine raspisali i o nevoljama u njihovu braku, a glasine su se rasplamsale kada je Vedran navodno viđen bez vjenčanog prstena.

No čini se da u svemu tome nije bilo nimalo istine jer par na novoj fotki izgleda sretno i zaljubljeno.

Franka je o ljubavi s Ćorlukom progovorila i u novom intervjuu za časopis Azra, u kojem je istaknula kako ne postoji nikakva posebna tajna njihova skladnog braka.

"Bitno je biti svoj i prepustiti se osjećajima", kazala je pjevačica.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. u Istri nakon šest godina veze, a u siječnju 2020. godine dobili su sinčića Viktora.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene