Vanessa Hudgens istaknula je top-formu na kojoj naporno radi u sportskom grudnjaku i tajicama.

Galerija


Lijepa američka glumica Vanessa Hudgens nikako ne želi uzalud gubiti vrijeme dok traje pandemija koronavirusa i izolacija, već se trudi ostati u što boljoj formi i dobrog zdravlja.

Vezani članci Vanessa Hudgens i Austin Butler I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom Zoe Bell (Foto: AFP) Na glamuroznoj premijeri manje poznata zvijezda slavnijim kolegicama otela dobar dio medijskog kolača

31-godišnja glumica snimljena je na putu u teretanu u Los Angelesu, koja joj je jedno od omiljenih lokacija u posljednje vrijeme, prilikom čega nikome nije promakla njezina top-figura koju je istaknula u uskim tajicama i sportskom grudnjaku te pokazala goli trbuh. Vanessa je bila odlično raspoložena, osmijeh nije skidala s lica, a sa sobom je imala i zaštitnu masku bez koje se većina njezinih kolega ne pojavljuje nigdje u javnosti.

Vanessa je krajem prošle godine prekinula 9-godišnju vezu s kolegom Austinom Butlerom, a nakon toga bila je viđena s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom. Međutim, njihovo izlaženje bilo je kratka vijeka, s obzirom na to da je on već u vezi s manekenkom Winnie Harlow.

Kao razlog prekida s Austinom nakon devet dugih godina spominjalo se to da ona još ne želi djecu, o čemu je bila i sama javno govorila.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila.

Prije Austina glumica je ljubila glumca Zaca Efrona, i to od 2005. do 2010. godine.

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije