Vanessa Hudgens krajem 2019. prekinula je gotovo desetljeće dugu vezu s kolegom Austinom Butlerom, a srce joj je navodno već osvojio košarkaš Kylie Kuzma.

Galerija


Svega tjedan ili dva nakon prekida 9-godišnje veze s kolegom Austinom Butlerom, glumica Vanessa Hudgens viđena je s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom.

Vezani članci Slika nije dostupna Ne mogu se 'odlijepiti' jedno od drugoga Slika nije dostupna Na plaži zabavljali znatiželjnike!

Novi navodni par večerao je u jednom restoranu u Los Angelesu, a sudeći po fotografijama, odlično su se zabavili. 30-godišnja glumica tako nije izgledala nimalo deprimirano zbog prekida gotovo desetljeće duge veze s Austinom s kojim se navodno razišla krajem 2019. godine.

Par nije komentirao razloge prekida, no spominjala se činjenica kako ona još nije bila spremna za djecu.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila Vanessa. Prije Austina, glumica je ljubila glumca Zaca Efrona i to od 2005. do 2010. godine.

A čini se kako je nakon glumaca prešla na NBA zvijezde, i to mlađe od sebe. Naime, Kylie ima tek 24 godine, a Vanessa ga je posjetila u New Yorku na njegove slobodne dane.

Zanimljivo, glumica je prošlog tjedna pratila utakmicu njegovog kluba Los Angeles Lakers iz prvog reda i to sama. Dan kasnije, u javnost je izašla priča o prekidu s Austinom.

Kylie se prethodno viđao s dvije slavne ljepotice, Kendall Jenner i fitness zvijezdom Katyom Elise Henry.

Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''