Potvrdio blizak izvor

I njihovoj je ljubavi nakon 9 godina došao kraj, njoj se nije žurilo s brakom i djecom

Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) +0 Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Galerija

Vanessa Hudgens i Austin Butler više nisu zajedno.

Američka glumica i zvijezda serijala "High School Musical" Vanessa Hudgens snimljena je prvi put u javnosti nakon prekida veze s glumcem Austinom Butlerom prije tjedan dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Još jednom prekinuli 'On je sve pustio i to je bio jedini način'

Zajedno su proveli čak devet godina, o prekidu se počelo šuškati krajem 2019. godine, a sada je to i službeno potvrđeno, piše Us Weekly.

"Vanessa i Austin službeno su prekinuli, a ona je to podijelila sa sebi bliskim ljudima", izjavio je anonimni izvor.

Sada već bivši par počeo se viđati u listopadu 2011. godine, a nakon što božićne blagdane nisu proveli zajedno, njihovi su se fanovi poprilično zabrinuli. Naime, 28-godišnji Austin i 31-godišnja Vanessa nisu ni zajedno dočekali novu godinu. Ona je bila u švicarskom Valsu, ali Austin nije viđen u njezinoj blizini, baš kao ni na njezinoj proslavi rođendan 13. prosinca.

Posljednji su se put zajedno u javnosti pojavili u studenom. Ona je prije godinu dana u intervjuu za Women's Health priznala da joj se ne žuri s udajom.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", bila je izjavila Vanessa.

Prije Austina, glumica je ljubila glumca Zaca Efrona i to od 2005. do 2010. godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene