Vanessa Hudgens i Austin Butler više nisu zajedno.

Galerija


Američka glumica i zvijezda serijala "High School Musical" Vanessa Hudgens snimljena je prvi put u javnosti nakon prekida veze s glumcem Austinom Butlerom prije tjedan dana.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekid nakon tri godine: Nisu više ni živjeli zajedno... Slika nije dostupna Ne mogu se 'odlijepiti' jedno od drugoga!

Zajedno su proveli čak devet godina, o prekidu se počelo šuškati krajem 2019. godine, a sada je to i službeno potvrđeno, piše Us Weekly.

"Vanessa i Austin službeno su prekinuli, a ona je to podijelila sa sebi bliskim ljudima", izjavio je anonimni izvor.

Sada već bivši par počeo se viđati u listopadu 2011. godine, a nakon što božićne blagdane nisu proveli zajedno, njihovi su se fanovi poprilično zabrinuli. Naime, 28-godišnji Austin i 31-godišnja Vanessa nisu ni zajedno dočekali novu godinu. Ona je bila u švicarskom Valsu, ali Austin nije viđen u njezinoj blizini, baš kao ni na njezinoj proslavi rođendan 13. prosinca.

Posljednji su se put zajedno u javnosti pojavili u studenom. Ona je prije godinu dana u intervjuu za Women's Health priznala da joj se ne žuri s udajom.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", bila je izjavila Vanessa.

Prije Austina, glumica je ljubila glumca Zaca Efrona i to od 2005. do 2010. godine.

Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je razljutio obitelj i Britance: "Nadam se da ste spremni"