Iskrena i slatka

Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Valetina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Davor Graić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +0 Valentina Walme (Foto: Instagram) Galerija

Valentina Walme komentirala je nastup u trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" i priznala da joj ostvario san.

Profesionalnu plesačicu Valentinu Walme imamo priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem plesne korake dijeli s novinarom i reporterom Davorom Garićem.

Pogledaj i ovo Mario Ožbolt, Albina Divne su! Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

U trećoj emisiji, koja je ujedno bila obilježena filmskom glazbom, Valentina i Davor otplesali su jazz dance na taktove pjesme iz filma "The Greatest Showman". Već sam početak njihova nastupa odao nam je kako su pripremili spektakularnu koreografiju.

A nakon što su se dojmovi slegli, Valentina je s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila kako joj se u nedjeljnoj emisiji ispunio zapravo najveći san.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@tina.walme) on

"Najveće hvala svima koji su glasali i svima koji ste nam podrška, stvarno nam to puno znači. Također hvala za transformaciju i ostvarenje mog sna. Meni najdraža pjesma iz filma "The Greatest Showman", napisala je Valentina na svom profilu na Instagramu.

A nakon što su se dojmovi slegli, Valentina i Davor su već započeli s pripremama za četvrtu emisiju koja nam donosi nova uzbuđenja.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) +6 Demi Rose (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je modelom savršenog tijela: Svojim fotografijama ne prestaje golicati maštu muškaraca diljem svijeta

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene