Valentina Walme komentirala je nastup u trećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" i priznala da joj ostvario san.

Galerija


Profesionalnu plesačicu Valentinu Walme imamo priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem plesne korake dijeli s novinarom i reporterom Davorom Garićem.

Vezani članci Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Od showa "Ples sa zvijezdama" oprostili se Sonja Kovač i Gordan Vogleš: "Jako smo ponosni i hvala svima" Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu''

U trećoj emisiji, koja je ujedno bila obilježena filmskom glazbom, Valentina i Davor otplesali su jazz dance na taktove pjesme iz filma "The Greatest Showman". Već sam početak njihova nastupa odao nam je kako su pripremili spektakularnu koreografiju.

A nakon što su se dojmovi slegli, Valentina je s obožavateljima na društvenim mrežama podijelila kako joj se u nedjeljnoj emisiji ispunio zapravo najveći san.

"Najveće hvala svima koji su glasali i svima koji ste nam podrška, stvarno nam to puno znači. Također hvala za transformaciju i ostvarenje mog sna. Meni najdraža pjesma iz filma "The Greatest Showman", napisala je Valentina na svom profilu na Instagramu.

A nakon što su se dojmovi slegli, Valentina i Davor su već započeli s pripremama za četvrtu emisiju koja nam donosi nova uzbuđenja.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Zovu je modelom savršenog tijela: Svojim fotografijama ne prestaje golicati maštu muškaraca diljem svijeta