Davor Garić i Valentina Walme u trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' plesali su jazz dance na temu iz filma "Najveći showman".

Galerija


Davor Garić i Valentina Walme u trećoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' plesali su jazz dance na temu iz filma "Najveći showman".

Vezani članci Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže" Valentina Walme (Foto: Instagram) Zgodna mentorica na koju Hrvati nisu ostali imuni: ''Ženska je bomba, živa vatra, ni trepnula nisam''

"Mene je šokirao kostim i ovako zakopčan Davor. Iznenađuješ svaki put sve više, sjajan si partner. Bacila bi se i ja u tvoje ruke. Jazz je jedna od teških disciplina i meni osobno fali fluidnosti i povezanosti. Ali sve u svemu zadovoljna sam", izjavila je Almira.

Nicolas je pohvalio Davorov i Valentinin kostim i zaključio kako su im pokreti bili oštri i dinamični ali im je nedostajalo više slobode.

"Opustite se, više se opustite. Pogledajte snimku pa ćete vidjeti da ste imali krivu nogu", rekao im je Dinko, a Tamara je pohvalila njihovu sinkronizaciju.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.