Valentina Walme mentorica je Davoru Gariću u showu ''Ples sa zvijezdama''.

Galerija


Davor Garić, novinar najgledanije lifestyle emisije IN magazin, svoje plesne korake uvježbava u društvu Valentine Walme, državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima. Iako je u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' njihova vatrena izvedba rumbe prema ocjenama žirija dobila samo 18 bodova, upravo je Valentina osvojila srca gledatelja.

Vezani članci Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Prezgodna Valentina plesom očarala Dinka, Tamaru mami Davor: ''Sve ste dobro zapakirali'' Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Valentina priznala da joj se ostvario san: "Od transformacije do partnera, ovo mi je najdraže"

''Ostala sam u šoku, mrak. Curka je živa vatra'', ''Wow, koja žena'', ''Ples nisam ni doživjela, curka je wow'', ''Ženska je bomba, ni trepnula nisam'', ''Kao da su iz svemira došli'', ''Odličan spoj pun erotike i seksepila'', ''Bili su savršeni'', samo su neki od komentara.

Inače, Davor je u sigurnim rukama jer su iza Valentine godine plesnog iskustva.

''Zapravo me tata odveo na prve sate plesa i oduševilo me jer se on prije bavio latinoameričkim i standardnim plesovima i tako je krenula ta moja ljubav prema plesu. U isto je vrijeme on vodio plesne turnire, pa tako je moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice, pa je tako zapravo cijela obitelj bila u plesu, još sam k tome plesala sa bratom'', rekla je Valentina nedavno u intervjuu za IN magazin.

A kako je žiri komentirao njihov nastup, pogledajte OVDJE.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

Vatreni nastup o kojem se i danas priča: ''Mi smo tu da napravimo show, a to što to žiri nije prepoznao...''