Valentina Walme nastupila je na ovogodišnjoj Dori uz Indiru Levak.

Galerija


Jedna od trenutačno najpopularnijih domaćih plesačica, lijepa Valentina Walme u posljednje vrijeme ima itekako popunjen raspored, a među posljednjim odrađenim nastupima je onaj na Dori, gdje je zaplesala uz Indiru Levak.

Vezani članci Lambada Pamtite li sve korake? Lista nezaboravnih koreografija koje mame na ples i bude nostalgiju Valentina Walme Tina Walme vješto naglasila obline, komentaru nije odoljela ni jedna od najvećih zvijezda ovih prostora

Za tu je priliku bila odjevena u provokativni kostim našeg proslavljenog dizajnera Jurja Zigmana, koji odjeva i neke od najslavnijih svjetskih zvijezda. Valentini je Zigmanova kreacija stajala kao salivena, čime se i sama pohvalila na profilu na Instagramu.

"Nikada mi nećeš slomiti srce", napisala je Valentina uz objavljenu fotografiju i u komentarima pokupila brojne komplimente za nju.

"Super si bila", "Kakva žena", "Zgodna, zgodnija Tina", "Ljepotica ekstra si", "Najljepša si", "Pa ti goriš", samo su neki od njih, a brojne je komplimente pobrala i u kombinaciji ranije kad je pozirala samo u majici. 

Osim hrvatske publike, Valentina je nedavno osvojila i onu u susjednoj Srbiji gdje je nastupila na dodjeli regionalih glazbenih nagrada MAC te na velikom koncertu Nataše Bekvalac, za koju je s bratom Alanom osmislila i jedan dio atraktivne koreografije.

 

Ovo su djevojke koje će Srbiju predstavljati na Eurosongu, poslušajte njihovu pjesmu, komentari su razni