Valentina Walme nastupila je na koncertu Nataše Bekvalac u Beogradu.

Galerija


Jedna od naših najpopularnijih i najzaposlenijih plesačica Valentina Walme bila je dio velikog koncerta srpske pjevačice Nataše Bekvalac koji je održan u beogradskoj Štark Areni povodom 20 godina njezine uspješne karijere.

Vezani članci Valentina Walme Nitko se ne može nadiviti tijelu naše lijepe plesačice: "Savršenstvo ipak postoji, a ti si dokaz tomu" Valentina Walme Naša najseksi plesačica otkrila što ju je najviše pogodilo tijekom karantene: "Ovo je poput kazne"

Koncert za koji se tražila karte više upotpunili su brojni plesači, a Valentina je posebno začinila i dodatno zapalila atmosferu u dvorani. Naime, ona je bila ta koja je zaplesala provokativnu koreografiju sa samom Natašom, a dio atmosfere podijelila je i na društvenim mrežama.

Valentina je za tu priliku bila odjevena u ružičasti izrezani bodi s tanga gaćicama, koji je savršeno naglasio njezinu top formu i isklesanu figuru koje su rezultat napornih plesačkih treninga. 

"Zaljubljena sam u svoj posao", napisala je Tina iz fotografiju koju je također objavila na profilu na Instagramu,  a pohvalila se i da je koreografiju osmislila upravo ona, zajedno s Natašom i bratom Alanom Walmeom.

Osim s Natašom, Valentina se može pohvaliti i da je plesala na velikoj Severininoj turneji "Magic tour", a nedavno je nastupila i uz popularne repere Jala Brata i Bube Corellija.

Bivša pop zvijezda šokirala fanove novim izgledom: "Što je ovo, izgledaš kao terminator"