Valentina Walme nastupila je na dodjeli nagrada MAC u Beogradu.

Galerija


Naša plesačica Valentina Walme, poznata i kao mentorica u showu "Ples sa zvijezdama", u posljednje vrijeme ima pune ruke posla i može se pohvaliti nastupima s nekima od najvećih zvijezda u Hrvatskoj, ali i izvan njezinih granica.

Vezani članci Valentina Walme - 3 Muškarci za njom uzdišu, žene joj se dive: Domaća ljepotica u bikiniju istaknula figuru isklesanu plesom Lambada Pamtite li sve korake? Lista nezaboravnih koreografija koje mame na ples i bude nostalgiju

Nakon velike turneje "Magic tour" sa Severinom, bez 28-godišnje Valentine nije mogla proći ni ovogodišnja dodjela regionalnih glazbenih nagrada MAC koja je održana u Beogradu, gdje je na pozornici nastupila s Lepom Brenom, Bubom Corellijem i Jala Bratom. Valentina je svojim plesnim pokretima bez problema zagrijala atmosferu Štark Arene, a malo tko je ostao imun i na njezinu ljepotu.

Prije nastupa je na Instagramu s obožavateljima podijelila fotografiju iz backstagea, odjevena u ležernu trenirku i rezani top koji je otkrivao njezin savršeno ravan trbuh.

"Umorna, bez šminke i frizure, čekam da me srede za MAC", napisala je Valentina.

Njezini vjerni fanovi poručili su joj da i bez šminke izgleda prelijepo.

"Ma koja šminka, prelijepa si ovako, kosa super", "Ma već si spremna", "Nema potrebe za sređivanjem", "Što manje, to bolje", "Svaka čast na svemu, baš si svjetska", "Tako si mi najljepša", poručili su joj u komentarima.

Sablaznila pojavom: Ispod sakoa nije nosila ništa, a prozirna minica jedva je nešto sakrila