"Kao da te netko klesao"

U mikro bikiniju opravdala je titulu najseksi hrvatske plesačice, a ne može joj se nadiviti ni naš zgodni glumac!

Valentina Walme Valentina Walme Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme Valentina Walme Valentina Walme i Marko Petrić Valentina Walme i Marko Petrić - 4 Valentina Walme i Marko Petrić - 6 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Pedro Soltz Valentina Walme, Marko Petrić, Pedro Soltz Valentina Walme Pedro Soltz i Valentina Walme +4 Valentina Walme Galerija

Valentina Walme slovi kao najseski hrvatska plesačica, a laskavu titulu opravdala je fotografijom na kojoj zavodljivo pozira u crnom bikiniju.

Plesačica Valentina Walme proslavila je 31. rođendan, a tim je povodom pratitelje na Instagramu počastila svojom fotografijom u badiću.

Pogledaj i ovo Valentina Walme - 1 Zaljubljena preko ušiju Naša najseksi plesačica otkrila čime ju je osvojio šarmantni glumac: "Šalili smo se na račun toga nekoliko mjeseci"

Valentina je zavodljivo pozirala u minijaturnom crnom bikiniju u kojem je pokazala svoje tijelo bez ijedne mane, a otkrila je da je fotka nastala ranije ovog ljeta u Splitu.

"Voljela bih da sam tamo", napisala je u opisu, a uslijedila je lavina komplimenata na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Bože, kao da te netko klesao. Baš si posebna žena". "Prekrasna si", "Božanstvena", "Divna", "Prelijepa", "Top", pisali su joj pratitelji, dok joj je njezin dečko, zgodni glumac Marko Petrić, ispod fotke zalijepio srce.

Marko je na svojem Instagramu Valentni uputio i prekrasnu rođendansku čestitku.

"Hvala ti što me činiš sretnim! Sretan ti rođendan ljubavi!" napisao je uz njihovu zajedničku fotku i raznježio sve redom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Marko i Valentina svoju su vezu ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno snimljeni prošle jeseni te su ubrzo nakon toga potvrdili da su par, no detalje iz privatnog života ne vole otkrivati u javnosti.

Valentina inače slavi kao jedna od najseksi hrvatskih plesačica, a da je i među najtalentiranijima potvrdila je pobjedom u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je bila mentorica i plesna partnerica Brazilcu Pedru Soltzu.

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Baturina - 1 Anita Baturina - 2 Anita Baturina - 3 Anita Baturina - 4 +11 Anita Baturina - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda bivša supruga Miše Kovača, rastavila ih je tragedija, a on je pronašao treću sreću s Lidijom!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene