Valentinu Walme i Davora Garića gledali smo u hit-showu "Ples sa zvijezdama", a spomenuta plesačica zbog svog je izgleda i talenta privukla pažnju gledatelja.

Galerija


Profesionalnu plesačicu Valentinu Walme imali smo priliku gledati u hit-showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je plesne korake dijelila s novinarom i reporterom Davorom Garićem.

Vezani članci Valentina Walme (Foto: Instagram) Jedna od najljepših domaćih plesačica i bez šminke s podočnjacima izgleda nestvarno dobro Valentina Walme (Foto: Instagram) Kakva žena: Jedna od najljepših hrvatskih plesačica zablistala na reviji u ulozi modela

Ipak, dinamični i simpatični duo prošlu je nedjelju napustio show, no lijepu i talentiranu Valentinu brojna publika zamijetila je već u prvoj emisiji showa.

Zanosna plavuša i državna prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima pažnju je privukla izgledom, ali i fantastičnim pokretima te zanosnim tijelom koje krasi profesionalne plesačice koje ulažu itekako puno truda kako bi tako izgledale te fantastično plesale.

Valentina je zvijezda i brojnih domaćih spotova, a vjerujemo da je to tek početak te da ćemo za ovu djevojku još itekako čuti.

Prije nego što je postala plavuša, Valentina je bila, vjerovali ili ne, brineta. Na to su podsjetile fotografije iz prošlosti na kojima je plesačica doista neprepoznatljiva, iako lijepom licu baš sve dobro stoji.

"Jednog dana jednostavno sam rekla frizerki da bih nešto promijenila i tako sam odlučila biti plavija. Sretna sam s bojom svoje kose i ne razmišljam se vratiti na staru", otkrila nam je Valentina.

 

Još jedna atraktivna Hrvatica zaludjela Talijane: ''Svjesna sam da me muškarci gledaju, ali dosta sam kritična''