Oproštaj od showa

Svoj posljednji ples otplesali su Davor i Valentina: ''Hvala svima na ovom prekrasnom iskustvu''

Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +4 Ples sa zvijezdama, Damir Kedžo i Helena Janjušević(Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je peta emisija "Plesa sa zvijezdama''. U dvoboju su završili Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Valentina Walme koje nažalost više nećemo gledati u showu.

Peta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' gledatelje je odvela na put oko svijeta. Vizualni efekti i popularni glazbeni brojevi iz raznih dijelova svijeta upotpunili su spektakularne plesne koreografije, na kojima je osam plesnih parova intenzivno radilo tijekom cijelog tjedna.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama, Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić (Foto: Nova TV) Večer puna uzbuđenja! Napeta završnica showa: Plesna avantura gotova je za Josipu i Damira, žiri je za ostale parove bio široke ruke!

Prema glasovima gledatelja, u plesnom dvoboju našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Valentina Walme kojima je žiri za zadatak dao da otplešu jive, a odluku su kao i uvijek donijeli oni.

Pokazalo se tako da je peta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila posljednja za Davora Garića i Valentinu Walme.

"Zahvalit ćemo se apsolutno svima koji nas podržavali i glasovali za nas. Biti dio ove produkcije je nešto za pamćenje, hvala svima na prekrasnom iskustvu", bio je kratak Davor.

Na šareni put oko zemaljske kugle prvi su nas odveli Ivan Šarić i Paula Jeričević, koji su otplesali prvo, od čak tri izdanja slowfoxa koja smo gledali. Prva destinacija na kojoj smo se zahvaljujući njima našli je Francuska, što se naročito svidjelo publici u studiju koja ih je nagradila velikim aplauzom.

"Izgledali ste ko prave lutkice iz Pariza. Što se tiče plesa, trebao si imati malo više dizanja, ples je u nekim trenucima izgledao kao tango", komentirao je Nicolas, nakon čega mu je Ivan održao malu "lekciju" o slowfoxu.

"Mislim da ste plesali najlošije dosad. Falilo je malo detalja", izjavio je Dinko.

"Nije lako započeti emisiju sa slowfoxom to definitivno. Od ukupno četiri dobe plesa, ja sam vidjela uglavnom tri. Ali moram ti reći da hlače s višim strukom dobro ističu tvoju figuru", zaključila je Tamara.

Davor Garić i Valentina Walme otplesali su sambu na turski način i odveli nas do dalekih ulica Istanbula. 

"Bili ste mi jako zabavni. Valentina pohvalio bih vaš ples, moje su oči išle više k vama njego njemu. Davorovi koraci su bili dosta nejasni ali nastup je bio solidan", izjavio je Dinko.

"Mamiš me da zaplešem s tobom, jako ste dobro s efektima zakamuflirali nekretnje u sambi. A i to treba znati", priznala je Tamara.

"Mogu jedino primijetiti Davore da ti napreduješ iz emisije u emisiju. Sve je bilo puno bolje", smatra Almira.

"Davore, pozitivno si me iznenadio. Stvarno sam osjetio duh glazbe na koju ste plesali, bili ste ritmični. Koreografija je jako dobro i pametno složena, bravo", pohvalio ih je Nicolas.

Italiju smo osjetili kroz nastup Josipe Pavičić Berardini i Damira Horvatinčića čiji je ovotjedni izazov bio slowfox.

"Očekujem od tebe puno više. Glazba je možda bila malo prezahtjevna za ovaj dio emisije. I sad je faza u kojoj želim da se pravilno držite", poručila je Tamara Josipi.

"Svakako mi je ovaj slowfox bio puno bolji od prvog kojeg smo večeras vidjeli. Složila bih se kritikom ukočenosti", izjavila je Almira.

Nicolas se složio s Almirom i Tamarom te njihovim kritikama ali priznao je da su ga razveselili svojim nastupom. 

"Vrlo romantično. Podsjetili ste me na Audrey Hepburn i Gregoryja Pecka u filmu "Praznik u Rimu". Ja nisam vidio ovo što su kolege vidjele jer sam uživao u izvedbi", zaključio je Dinko.

Damir Kedžo i Helena Janjušević zaplesali su jive i plesnim koracima odveli nas u društvo američkog country benda. 

"Neki pokreti mi nisu bili dovoljno čvrsti, no sve u svemu bilo mi je energično i dobro"

"Vas dvoje zračite i znate diči atmosferu u studiju, no mi stručno gledamo vašu izvedbu", izjavio je Nicolas koji je zaključio kako imaju kaubojski rock u sebi ali to za jive nije ispalo dobro. 

"Niste mi uvjerili da je ovo bio jedan od vaših boljih plesova ali za farmersku proslavu bilo je dobro", rekao im je Dinko.

"Imate super energiju i interpretaciju glazbe. Nastavite s tim pa do kuda dogurate, dogurate", zaključila je Tamara. 

Slavko Sobin i Gabriela Pilić treći su par koji je plesao slowfox, no njihova izvedba bila je inspirirana Grčkom. Na početku koreografije Slavko je pokazao kako, osim što sjajno pleše, sjajno svira i violinu.

"Uvijek može biti bolje ali ste bili uobičajeno jako dobri. Bio si multitalent, sviraš, plešeš, glumiš, svaka čast. Jako sam zadovoljan, zaključio je Nicolas.

"Kako lijepo sviraš, tako lijepo i plešeš", poručio je Dinko Slavku, a Tamara je kratko dodala kako je ovo bio najljepši ples večeras. 

"Ovo je bila super začinjena grčka salata u kojoj sam jako uživala", našalila se Almira.

Jive su ove nedjelje izveli Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Njihova plesna koreografija, ali i način na koji su bili odjeveni, donijeli su pravi britanski ugođaj u show, a svoj su nastup ovjekovječili zajedničkim selfijem s članovima žirija. 

Tamari se njihov jive jako svidio no poručila je Sonji da mora imati jednaku energiju tijekom cijelog nastupa, a nastup je bio dobar i Almiri.

"Jako ste me razveselili, imate tu energiju potrebnu za jive", ocijenio je Nicolas i poručio im da imaju dobru energiju.

Dinko je zaključio kako je ovaj ples bio njemu najdraži i da moraju biti zadovoljni.

Dašak s Kube na pozornicu showa donijeli su Marko Grubnić i Ela Vuković sa strastvenom rumbom.

"Imao si deifinitivno osmice na bokovima, pašu ti jako latino američki plesovi. Vrlo si siguran kao partner i imaš dobar odnos prema Eli", zaključila je Almira.

Nicolas je pohvalio Markov stajling no uočio je nekoliko manjih tehničkih pogrešaka. Bez obzira na to zaključio je da je generalna slika bila odlična. 

"Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju", zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila. 

Cha cha cha izveli su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić, i to na ''ruski'' način.

"Bilo je sjajno i moram priznati da sam uživala", izjavila je Almira. 

S njom se složio i Nicolas i dodao kako je pogotovo uživao u Viktorijinim nogama i čestitao im na nastupu.

"Večeras vaš talenat nije iskorišten do kraja i nadam se da ćete pokazati drugi put više",

"Ja blejim u tebe kao tele u šarena vrata, odlično plešeš", zaključila je Tamara.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene