Daniele Santoianni i Nina Morić privlačili su pažnju 2010. na filmskom festivalu u Cannesu kada je ona promovirala film "Stalker".

Galerija


Daniele Santoianni, bivši dečko hrvatske manekenke Nine Morić, uhićen je. 

Vezani članci Nina Morić - 3 Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu

Kako piše Jutarnji list, talijanska je policija u utorak u velikoj raciji, koja je obuhvatila devet regija diljem države, uhitila 91 osobu. Na spisku uhićenih su iznuđivači, članovi sicilijanskih mafijaških klanova, ali i Santoianni. 

Daniel, koji je bivši natjecatelj talijanske verzije reality showa "Big Brother", bio je glasnogovornik tvrtke za uvoz kave Mok Caffe, a policija smatra da je ta kompanija bila samo paravan za organizirani kriminal. 

Neki su uhićenici osumnjičeni za upletenost u korumpirane projekte brodogradilišta u Palermu te upravljanje ilegalnim aparatima za kockanje i online kockarnicama. Prema optužnici tereti ih se za korupciju na tržnici u Palermu. Policija im je zaplijenila imovinu u vrijednosti 15 milijuna eura. 

Hrvatska manekenka i Daniele su bili u centru pozornosti 2010. kada su se pojavili na filmskom festivalu u Cannesu. Nina je tada u golišavom izdanju promovirala film "Stalker", u kojem je igrala glavnu ulogu. 

Inače, Nina je nedavno privukla pažnju javnosti jer je bila prisutna na koronapartyju koji je priredio njezin bivši muž Fabrizio Corona jer je slavio rođendan. 

Bivša dječja zvijezda traži hitan razvod od 17 godina starijeg muža, on njihov brak završio ružnim potezom