Nina Morić inače je poznata medijima po burnom životu na osobnom i poslovnom nivou. Njezina veza s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom punila je medijske stupce tijekom njihove bitke za skrbništvo te zbog obiteljskog nasilja.

Galerija


Manekenka Nina Morić na svom Instagram profilu je objavila potresnu fotografiju s velikom modricom na donjem dijelu leđa, a za zlostavljanje je optužila bivšeg dečka Luigija Marija Favolosa. Objavila je i prepisku sa svojim bivšim, u kojoj je on moli da mu se vrati, a ona ga odbija.

Vezani članci Nina Morić - 3 Nakon turbulentne veze hvali se novim dečkom i otkriva kako provode vrijeme Nina Morić Dugo je tu nije bilo: Istaknula bujnu pozadinu u provokativnom badiću i otkrila kada stiže u Lijepu Našu

Hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu istaknula je kako je u toj vezi žrtva nasilja, a kao dokaz je priložila i fotografiju modrica. Komentirala je kako je nije samo udario, već je htio i ubiti, a na poruke mu je odgovarala da je potpuno lud.

Mario Luigi je za talijanske medije sve demantirao te je rekao kako ništa od toga što je Nina rekla nije istina. "Ozlijedio sam si ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao zaštititi od nje same", rekao je bivši partner manekenke.

Nina Morić inače je poznata medijima po burnom životu na osobnom i poslovnom nivou. Njezina veza s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom punila je medijske stupce tijekom njihove bitke za skrbništvo te prije toga zbog obiteljskog nasilja. Sin Carlos Maria (17) na kraju je pripao ocu, a manekenka je nakon toga često imala depresivne faze.

Sve je kulminiralo 2018. godine kada je medijima ispričala da sina viđa samo u strogo kontroliranim uvjetima. Ispričala je onda da je mladića čuvala baka jer je Fabrizio završio u zatvoru. Ninin sin Carlos i ona nisu previše bliski, no manekenka je prije dvije godine rekla kako želi zaboraviti sve probleme te da obitelji bivšeg supruga želi oprostiti što su je optuživali da je narkomanka te joj branili da se vidi sa sinom.

Bila je tu i ljubav s 8 godina mlađim kanadskim hokejašem Martinom Evansom s kojim je najavljivano i vjenčanje, no umjesto šetnje do oltara, par je prekinuo, kako je tada kazala Nina, jer se on prestao truditi. Svemu je kumovala i burna svađa u jednom restoranu u Milanu, što je već bio uobičajeni obrazac ponašanja u njezinim burnim vezama.

Manekenka se inače već dugo vremena bori s kritikama na vlastiti račun, jer joj brojni fanovi zamjeraju što je pretjerala s plastičnim operacijama. Talijanski mediji prozvali su je "mrtvom nevjestom", a uspoređivali su je s likom iz crtanih filmova.

Marin Čilić i Kristina Milković postali su roditelji, tenisačeva supruga rodila je dječaka u zagrebačkoj bolnici