Mlađa kćer bivšeg premijera Ive Sanadera, Bruna, vjenčala se za dugogodišnjeg dečka Vedrana.

Galerija


Bruna Sanader udala se u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana.

Vezani članci Petra i Bruna Sanader (FOTO: Instagram) Samozatajna Bruna i vesela Petra: Gdje su danas sestre Sanader? Petra i Bruna Sanader (FOTO: Instagram) Sanaderove kćeri u zagrljaju: ''Slavimo cijeli tjedan''

30-godišnja kći bivšeg hrvtaskog premijera Ive Sanadera sudbonosno "da" izrekla je dugogodišnjem dečku Vedranu Vukadinoviću s kojim posljednjih godina živi u Njemačkoj gdje on radi.

Lijepa mladenka u bajkovitoj vjenčanici sa šljokicama i veom u crkvu je stigla u društvu sestre Petre, a čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, kao ni njezina majka Mirjana Sanader.

Par je nakon ceremonije izašao ispred crkve, poljubio se uz skandiranje gostiju i okupljene mase te zaplesao na dva velika hita pokojnog glazbenika Olivera Dragojevića, Cesaricu i Kad mi dođeš ti".

Podsjetimo, par vješto skriva svoju intimu već godinama, no o njihovoj ljubavi ipak su poznati neki detalji kao na primjer da su se upoznali u IV. gimnaziji u Zagrebu, a da su u vezi otkriveno je dok su studirali - ona medicinu, a on ekonomiju.

Naime, par je uhvaćen kako izmjenjuje poljupce na grčkom otoku Zakynthos tijekom apsolventskog putovanja, a upravo je Vedran Bruni bio najveća podrška tijekom turbulentnih godina za obitelj Sanader.

U susjednoj Njemačkoj Vedran ima svoju privatnu tvrtku.

Ivo Sanader navodno nije tražio dopuštenje suda kako bi prisustvovao vjenčanju, iako zakon to dopušta uz nadzor pravosudne policije. Razmišljao je o tome, no nije mu se svidjela ideja da ga prate tri interventna policajca, prenosi Večernji list.

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert