Mlađa kći Ive Sanadera, Bruna, udaje se za dugogodišnjeg dečka Vedrana Vukadinovića.

Galerija


Kći Ive Sanadera danas se udaje na Hvaru.

Vezani članci Ante Todorić, Milan Bandić, Andrea Zlatar Violić, Ivo Sanader (Pixsell) Bili su hrvatska gospodarska i politička elita: Isti dan na sudu zakazali ročišta za Bandića, Sanadera, Vidoševića, Antu Todorića... Princ Albert II. i princeza Charlene (Foto: Getty) Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

Radi se o Bruni Sanader, mlađoj kćeri bivšeg premijera koja će "da" izreći dugogodišnjem dečku Vedranu Vukadinoviću.

Par već godinama živi u Münchenu u koji su otišli zbog njegovog posla, no vjenčanje su odlučili održati na najsunčanijem hrvatskom otoku.

Par vješto skriva svoju intimu već godinama, no o njihovoj ljubavi ipak su poznati neki detalji kao na primjer da su se upoznali u IV. gimnaziji u Zagrebu, a da su u vezi otkriveno je dok su studirali - ona medicinu, a on ekonomiju.

Naime, par je uhvaćen kako izmjenjuje poljupce na grčkom otoku Zakynthos tijekom apsolventskog putovanja, a upravo je Vedran Bruni bio najveća podrška tijekom turbulentnih godina za obitelj Sanader.

U susjednoj Njemačkoj Vedran ima svoju privatnu tvrtku.

Ivo Sanader navodno nije tražio dopuštenje suda kako bi prisustvovao vjenčanju, iako zakon to dopušta uz nadzor pravosudne policije. Razmišljao je o tome, no nije mu se svidjela ideja da ga prate tri interventna policajca, prenosi Večernji list

Očajan zvuk i šokantno ponašanje jedne članice: Spajsice odradile prvi povratnički koncert