Suprugu Ive Sanadera, Mirjanu, posljednjih godina ne viđamo često u javnosti.

Galerija


Mlađa kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Bruna Sanader, udala se za dugogodišnjeg dečka i zaručnika Vedrana Vukadinovića u hvarskoj katedrali Sv. Stjepana.

Vezani članci Fail ''Muž mi je upropastio vjenčanje'': Zavodljivim plesom umalo je nokautirao mladenku Slika nije dostupna Petra i Bruna Sanader stigle na suđenje ocu, nisu htjele svjedočiti

Lijepa mladenka u katedralu je stigla u zanimljivoj vjenčanici s perlicama te s tamnijim ružem, a glavna pratnja bila joj je sestra Petra i nekolicina prijateljica koje su joj pomagale s raskošnom haljinom.

30-godišnja kći bivšeg hrvtaskog premijera Ive Sanadera sudbonosno "da" izrekla je dugogodišnjem dečku Vedranu Vukadinoviću s kojim posljednjih godina živi u Njemačkoj i s kojim se voli još od srednje škole.

I dok mladenka nije skidala osmijeh s lica, sestra Petra bila je nešto umjerenija, no posebno vesela bila je njihova majka Mirjana Sanader koja se odlučila za crno-bijelu kombinaciju raskošne suknje od tila te bijeli sako s motivima cvijeća. Modnu jednoličnost razbila je torbicom u crvenoj boji.

Suprugu Ive Sanadera posljednjih godina ne viđamo često u javnosti, pa su fotografi iskoristili priliku da ju uhvate.

Ivo Sanader navodno nije tražio dopuštenje suda kako bi prisustvovao vjenčanju, iako zakon to dopušta uz nadzor pravosudne policije. Razmišljao je o tome, no nije mu se svidjela ideja da ga prate tri interventna policajca, prenosi Večernji list.

Udala se Bruna Sanader: Mladenci zaplesali ispred crkve na dva velika hita Olivera Dragojevića