Anwar Hadid, brat Belle i Gigi Hadid, posljednjih mjeseci ljubi pjevačicu Dua Lipu.

Galerija


Početkom srpnja par je potvrdio vezu za koju nitko ne zna točno kada je počela.

Vezani članci Dua Lipa Prisjetila se egzotičnog odmora, a nije zaboravila naglasiti ni tonirano tijelo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

Slavna pjevačica kosovarskih korijena, Dua Lipa, tada je potvrdila vezu s Anwarom Hadidom, bratom puno poznatijih manekenki Belle i Gigi Hadid.

Model i dizajner nakita osvojio je pjevačicu nakon njezinog konačnog prekida s dugogodišnjim dečkom, chefom Isaacom Carewom s kojim je imala poprilično burnu vezu.

Zadnji put kada su viđeni u javnosti, Anwar je imao masnicu na licu te se činilo kao da ima i slomljen nos, no ovoga puta sva pozornost bila je usmjerena na nju, odnosno njezine ubojite trbušnjake.

U trapericama i kratkom crvenom topiću, Lipa je okretala glave, a par je viđen kako napušta jedan noćni klub nakon nastupa poznatog DJ-a Marka Ronsona.

Zanimljivo, njezin novi odabranik fizički je vrlo sličan Isaacu za kojeg se pak šuškalo da je varao lijepu Kosovarku, iako to nikada nije službeno potvrđeno.

Podsjetimo, Dua i Isaac prvi su put prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine.

"Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutačno najispravnija. Ona je trenutno koncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu", otkrio je tada nepoznati izvor.

No čini se kako je za Anwara pronašla vremena te se od njega ne odvaja... 

Napadači pucali na članove benda trenutno najveće balkanske zvijezde, ona sve gledala