Ne ide i ne ide

Turbulentna veza: Mladi par prekinuo po treći put u godinu dana, je li ovo konačan kraj?

Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Profimedia) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Dua Lipa (Foto: Instagram) Isaac Carew (Foto: Instagram) Isaac Carew (Foto: Instagram) Dua Lipa i dečko (Foto: Instagram) Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) +1 Dua Lipa i dečko (Foto: Profimedia) Galerija

Dua Lipa po treći je put u godinu dana prekinula vezu s modelom i chefom Isaacom Carewom.

Čini se kako je mladi par ponovno u nevoljama.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Isaac Carew (Foto: Profimedia) Pali vrući poljupci I s bivšim se pojavljivala na crvenom tepihu, no nikada nije izgledala ovako zaljubljeno kao s njim

23-godišnja pjevačica Dua Lipa podrijetlom s Kosova trenutno je jedna od najvećih glazbenih senzacija u svijetu, a na poslovnom planu samo joj cvjetaju ruže.

Ipak, isto se ne može reći za njezin ljubavni život, jer kako su se raspisali strani mediji, pjevačica je po treći put u samo godinu dana prekinula turbulentnu vezu s modelom i chefom Isaacom Carewom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ISAAC CAREW (@isaaccarew) on

Podsjetimo, pjevačica i maneken zajedno su bili 3,5 godine kada su prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Šest mjeseci od pomirenja, maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u ni ne sluteći što se događa, no tada mu je sve oprostila, jer par je brzo viđen na romantičnom odmoru u Miamiju.

"Imaju poteškoća s pronalaženjem vremena za kvalitetnu vezu. Stvari ne idu onako kako bi oni htjeli. Prezaposleni su i jednostavno nemaju vremena jedno za drugo", otkrio je za britanski The Sun izvor blizak paru.

Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine. "Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutno najispravnija. Ona je trenutno skoncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess red was my theme for the night ❤️

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Isaac je školovani kuhar koji se može pohvaliti i vlastitom kuharicom "The Dirty Dishes" koju je njegova djevojka vjerno reklamirala, što ne čudi, obzirom na milijunsku publiku.

Je li ovo konačni prekid ili će par svojoj ljubavi dati i četvrtu šansu, vrijeme će pokazati. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Granger Smith (Foto: Instagram) Granger i Amber Smith (Foto: Profimedia) Granger Smith (Foto: Getty Images) +0 Granger Smith (Foto: Getty Images) Celebrity Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene