Dua Lipa po treći je put u godinu dana prekinula vezu s modelom i chefom Isaacom Carewom.

Galerija


Čini se kako je mladi par ponovno u nevoljama.

Vezani članci Dua Lipa (Foto: Profimedia) Zadnji put gledalo se u njegov slomljen nos, a ovoga puta u njezine ubojite trbušnjake Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

23-godišnja pjevačica Dua Lipa podrijetlom s Kosova trenutno je jedna od najvećih glazbenih senzacija u svijetu, a na poslovnom planu samo joj cvjetaju ruže.

Ipak, isto se ne može reći za njezin ljubavni život, jer kako su se raspisali strani mediji, pjevačica je po treći put u samo godinu dana prekinula turbulentnu vezu s modelom i chefom Isaacom Carewom.

Podsjetimo, pjevačica i maneken zajedno su bili 3,5 godine kada su prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Šest mjeseci od pomirenja, maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u ni ne sluteći što se događa, no tada mu je sve oprostila, jer par je brzo viđen na romantičnom odmoru u Miamiju.

"Imaju poteškoća s pronalaženjem vremena za kvalitetnu vezu. Stvari ne idu onako kako bi oni htjeli. Prezaposleni su i jednostavno nemaju vremena jedno za drugo", otkrio je za britanski The Sun izvor blizak paru.

Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine. "Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutno najispravnija. Ona je trenutno skoncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu."

Isaac je školovani kuhar koji se može pohvaliti i vlastitom kuharicom "The Dirty Dishes" koju je njegova djevojka vjerno reklamirala, što ne čudi, obzirom na milijunsku publiku.

Je li ovo konačni prekid ili će par svojoj ljubavi dati i četvrtu šansu, vrijeme će pokazati. 

Pjevač podijelio tužnu vijest: ''Preminuo je naš trogodišnji sin, srca su nam slomljena, utjehu tražimo u Bogu''