Slavna pjevačica Dua Lipa nedavno je potvrdila vezu s Anwarom Hadidom, a sada je par uhvaćen u šetnji no nešto je bilo neobično.

Galerija


Zaljubljeni golupčići, Anwar Hadid i Dua Lipa uhvaćeni su kako se ruku pod ruku vraćaju s večere u stanu Gigi Hadid u New Yorku. 

Vezani članci Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: AFP) I s bivšim se pojavljivala na crvenom tepihu, no nikada nije izgledala ovako zaljubljeno kao s njim Dua Lipa (Foto: Pixsell) Izrezani kostim koji je otkrio gotovo sve oduševio je samo njezina dečka sa slavnim prezimenom

Sretni par izgledao je vrlo zadovoljno nakon druženja s Anwarovom sestrom, manekenkom Gigi, no mnogi su primijetili kako Anwar ima masnicu na licu te izgleda natečeno. Što se točno dogodilo s njegovim licem - ostaje nepoznato. Ipak, jedno je sigurno, čak i takvom stanju Anwar djeluje zadovoljno sa svojom novom djevojkom. 

Par je potvrdio da je u vezi za vrijeme British Summer Time festivala u londonskom Hyde Parku, a trebali su im tjedni da napokon priznaju kako se vole. Naime, o njihovoj se romansi dugo šuškalo. 

Dua je nedavno prekinula dugogodišnju vezu s Isaacom Carewom, slavnim chefom. 

Iako to nije bio prvi prekid slavnog para, bio je konačan, a Dua je sada za dečka odabrala modela Anwara koji izgledom neodoljivo podsjeća na Isaaca. 

Podsjetimo, Dua i Isaac prvi su put prekinuli 2017. godine, no jedno bez drugoga izdržali su do početka 2018. godine. Šest mjeseci od pomirenja maneken je uhvaćen u klinču s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini je svirala pjesma njegove djevojke "One Kiss".

U to vrijeme Dua je imala koncert u SAD-u i ne sluteći što se događa, no tada mu je sve oprostila, a par je brzo viđen na romantičnom odmoru u Miamiju.

Par je posljednji put viđen zajedno na slavnoj Met Gali u svibnju ove godine. "Prekid je za oboje bio teška odluka, no oboje smatraju i kako je trenutačno najispravnija. Ona je trenutno koncentrirana na glazbu, a zbog nastupa diljem svijeta teško joj je održati bilo kakvu vezu." Ipak, čini se kako je za Anwara pronašla dovoljno vremena.

Muž je ponosno hodao pored nje dok je prorez do struka otkrivao da diva ispod haljine ne nosi baš ništa?