Amel Ćurić u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" led probija transformacijom u Massima

Galerija


Još je svega nekoliko dana ostalo do početka nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Svojim transformacijama iz nedjelje u nedjelju gledatelje će zabavljati i pjevač Amel Ćurić. Uoči samog početka showa razgovarali smo s Amelom koji ne krije uzbuđenje pred početak najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj.

Vezani članci Maja Bajamić, Paola Valić Bekić, Katarina Baban i Amel Ćurić (FOTO: Dnevnik.hr) Oni su najbolji! Prisjetimo se spetakularnih transformacija fantastične četvorke TLZP-a koja je ušla u finale Maja Bajamić (Foto: Dnevnik.hr) Maestralna Maja Bajamić opet na pobjedničkom postolju: Izdominirala transformacijom u energičnu Indiru!

"Prva epizoda sa sobom nosi golemi pritisak. Ni sam ne znaš kako ćeš to izvesti. Obuzme te i ona početna trema jer ne znaš kakvi su ostali kandidati. Drugačije je ovo od svega u čemu sam do sada sudjelovao i pobjeđivao", ističe Amel.

Omiljeni bosanski glazbenik led probija transformacijom u Massima, a upravo je to ono što glazbeniku stavlja ogroman teret na leđa. "Veliki mi je izazov transformacija u Massima. On mi je bio mentor, a znamo se i privatno pa se bojim da ne pregorim od želje da budem što bolji", govori Ćurić.

Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr)
Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na kritike je spreman, a za sada se, kako kaže, ne boji Massimove reakcije. "Svakako očekujem njegovu reakciju i poziv nakon emisije. Zanima me što će reći pogotovo nakon što čuje i komentare žirija. Jedva čekam njegov sud, a i show da krene. Baš mi je ovo sve fora", zaključuje omiljeni bosanski glazbenik.

Sve gledatelje Amel je još jednom pozvao da gledaju show, a što im je poručio pogledajte u video poruci koju je snimio zajedno s Dreletom. 

Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr)
Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Više o tome što vas očekuje u prvoj epizodi pogledajte na novatv.hr.

Ne propustite prvu emisiju četvrte sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.