Što je Amel Ćurić bez brkova?

Šok, šok, šok! Zbog TLZP-a je morao obrijati bradu koju nosi već 14 godina

Amel Ćurić (Foto: Facebook) Amel Ćurić (Foto: Facebook) Facebook 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Amel Ćurić (Foto: Facebook) (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Tko se krije iza koje maske u showu "Tvoje lice zvuči poznato", gledatelji imaju priliku saznati već u nedjelju 18. ožujka od 20 sati na Novoj TV.

Voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić lica su koja će zvučati poznati u najnovijoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Žestoke pripreme za prvu emisiju već su iza kandidata, a gljiva im je već za početak dodijelila velike izazove.

Pogledaj i ovo Matko Knešaurek (Foto: Dnevnik.hr) Ostao u čudu Zašto je pjesma Mile Hrnića toliko zbunila Matka Knešaureka? Pogledajte u našem videu!

Pjevač Amel Ćurić tako je za potrebe showa morao obrijati bradu koju nosi već 14 godina. Imitacija mu nije strana, kaže kako je njegovo društvo već naviklo na taj njegov talent, a vidjet ćemo koliko mu to leži i u nizu transformacija koje ga čekaju u ''Tvoje lice zvuči poznato''. Prva osoba koju će morati ''skinuti'' jest Massimo.

Više o tome što vas očekuje u prvoj epizodi pogledajte na novatv.hr.

(Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Matko Knešaurek uz predanost zadatku, očekuje i dobru zafrkanciju, a prije početka showa iskreno je priznao da nikad nije bio odjeven kao žena. Sigurno je onda da će biti zanimljivo vidjeti kako je prošla njegova transformacija u Beyonce te kako je plesati u cipelama s visokim potpeticama. Glumac koji će izvesti pjesmu ''Crazy in love'' vježba svaki dan. Matku će s koreografijom pomoći Igor Barberić.

Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Amel Ćurić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Davor Dretar Drele izjavio je kako mu je cilj u ovom showu biti visok, zgodan, mršav, šarmantan, a spreman je i odreći se svoje legendarne, trideset godina stare bradice. Nada se i manje zahtjevnim muškim karakterima, a najviše se boji štikli. U prvoj emisiji tako mu zasigurno neće teško pasti zadatak da se pretvori u frontmena Hladnog piva.

(Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić glazbom se bavila duži period svog života, a želja joj je i vratiti se u taj svijet.

(Foto: Dnevnik.hr) (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U prvoj emisiji Paola će izvesti pjesmu Bijelog dugmeta ''Ne spavaj, mala moja''. Maja Bajamić postat će na jedan dan Aretha Franklin, a izvest će pjesmu ''Think'', Anu Vilenicu transformacijski će lift pretvoriti u Lady Gagu. Glumac Damir Poljičak sve će svoje talente morati kao adute izvući u nastupu kao Amii Stewart, dok će Katarina Baban prvi put na binu stati kao Shakira.

Ne propustite prvu emisiju četvrte sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene