Amel Ćurić jedan je od kandidata nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Evo što nam je otkrio o sebi.

Galerija


Amel Ćurić poznati je bosanskohercegovački pjevač koji se ove sezone natječe ushowu "Tvoje lice zvuči poznato". Pobjedio je svojedobno u dva talent natjecanja, pa nekad čak i ima malo problema sa svojim natjecateljskim duhom. Duhoviti Amel tvrdi da će poraditi na sebi. "Tu bih mogao malo poraditi na sebi. Navikao sam pobjeđivati i sad je meni izazov, da vidim mogu li i treći put", kaže Ćurić.

Vezani članci Maja Šuput Marko Grubnić objavio čestitku Maji Šuput: Tepa joj da će biti najbolja mama, a priznao je i što jedva čeka Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Napeto do kraja! Izvrsni Amel Ćurić kao Kićo Slabinac uzeo drugu pobjedu: "Bilo je više nego uzbudljivo!"

Ćurić ima brojne obožavateljice, koje su svojedobno čak i trčale za njim po ulici. No, sve su u sjeni otkako je u njegov život ušlanjegova supruga Jelena. Ona se, kaže Ćurić, s obožavateljicama nosi sjajno te mu je velika podrška. "Ona je navikla na te stvari! Uvijek je tu negdje sa strane, vreba, pripremila je nokte - šalim se. Moja Jelena meni daje veliku podršku u ovom poslu i već sam javna ličnost, navikli smo na te stvari. U ovom poslu, nama pjevačima, popularnost je uvijek jako bitna zbog posla", ističe talentirani glazbenik.

Ljudima koji ga podržavaju često nastoji i odgovoriti putem društvenih mreža, a ne libi se pročitati ni negativan komentar o sebi. "To treba raditi da vidiš sliku kako te ljudi doživljavaju. Čak i oni koji te vole, da vidiš zašto te ne vole", zaključio je Ćurić. Što je još otkrio, pogledajte u videointervjuu Showbuzza.

Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur)
Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur