Ovo je hit

Obožavateljice su ga ganjale po cesti: "Jelena je uvijek tu sa strane, vreba!"

Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) +0 Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Amel Ćurić jedan je od kandidata nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Evo što nam je otkrio o sebi.

Amel Ćurić poznati je bosanskohercegovački pjevač koji se ove sezone natječe ushowu "Tvoje lice zvuči poznato". Pobjedio je svojedobno u dva talent natjecanja, pa nekad čak i ima malo problema sa svojim natjecateljskim duhom. Duhoviti Amel tvrdi da će poraditi na sebi. "Tu bih mogao malo poraditi na sebi. Navikao sam pobjeđivati i sad je meni izazov, da vidim mogu li i treći put", kaže Ćurić.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Ćurić ima brojne obožavateljice, koje su svojedobno čak i trčale za njim po ulici. No, sve su u sjeni otkako je u njegov život ušlanjegova supruga Jelena. Ona se, kaže Ćurić, s obožavateljicama nosi sjajno te mu je velika podrška. "Ona je navikla na te stvari! Uvijek je tu negdje sa strane, vreba, pripremila je nokte - šalim se. Moja Jelena meni daje veliku podršku u ovom poslu i već sam javna ličnost, navikli smo na te stvari. U ovom poslu, nama pjevačima, popularnost je uvijek jako bitna zbog posla", ističe talentirani glazbenik.

Ljudima koji ga podržavaju često nastoji i odgovoriti putem društvenih mreža, a ne libi se pročitati ni negativan komentar o sebi. "To treba raditi da vidiš sliku kako te ljudi doživljavaju. Čak i oni koji te vole, da vidiš zašto te ne vole", zaključio je Ćurić. Što je još otkrio, pogledajte u videointervjuu Showbuzza.

Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Amel Ćurić (Foto: Anamaria Batur) Foto: Anamaria Batur

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene