Pjevačica Pamela Ramljak opet je trudna.

Galerija


Pjevačica Pamela Ramljak (40) ispričala je jesu li jače želje o dječaku ili djevojčici te kako je u ovoj trudnoći ipak mirnija jer je već upoznata s rizikom koji ona nosi.

Vezani članci Pamela Ramljak Pamela Ramljak podijelila realnu fotku nakon poroda: "Možda nije najprezentnija, ali nemam problem s tim" Pamela Ramljak Pamela Ramljak rodila djevojčicu i pohvalila se preslatkom fotkom iz bolnice: "Srce je potpuno"

"Već sam se uživjela u to, ulazim u drugo tromjesečje. Kad sam saznala, bila je reakcija, a sad sam se već skulirala, pazim šta radim, slušam upute doktora", rekla je Pamela. 

Sve joj je otprije poznato pa zna što je u trudnoći čeka. Trogodišnji Antun ne zna, pa se i dalje tek zabavlja mišlju tko će mu stići u obiteljsko društvo. "Jao, ispočetka je bilo mama nosi u pupi seku ili bracu, a on: 'Neću seku, neću bracu.' Tipično dječje trogodišnje, ali sad se već navikao. Ljubi pupu kad se probudimo, više bi volio seku, a ja želim da ima društvo i da bude živo i zdravo", istaknula je pjevačica. 

Čak i njezin suprug pomalo navija za kćer. "Ako još bude, pogotovo ako bude curica, to mu je nekako najveća želja", rekla je Ramljak. Iako Pamela još ne zna nosi li dječaka ili djevojčicu, ne dopušta si maštanje. Njoj je važnije da s trudnoćom sve bude u redu jer bez obzira na rizike, godine i različite prepreke, radost koju donosi majčinstvo neopisiva je.

"Čuda se događaju, ja sam presretna, jako smo to željeli i daj Bože da sve bude u redu do kraja", rekla je pjevačica. Naime, nakon što je ranije izgubila dijete, Pamela je u trudnoći s Antunom doznala da nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi, zbog čega joj je prijetio i drugi pobačaj.

Tada se podvrgnula metodi zadržavanja ploda te si je svakodnevno sama davala injekcije. To čini i u ovoj trudnoći.

"Od šestog tjedna trudnoće počela sam se bosti. Već su mi noge malo modre. Imam iskustva u tome, čovjek se na sve navikne", istaknula je. 

Ostale tegobe koje drugo stanje nosi zato su joj, kaže, najmanji problem.

"Sad nije isto. Uvijek kažu, iako ne znam još što nosim, kažu da kad nosiš drugi spol da je drugačija trudnoća. Ako je tako, nema veze, pretrpjet ću. Mučnine su me ubijale na početku, ali čak ne toliko mučnine koliko me glava boljela", ispričala je Pamela. 

Nastupe na svadbama radit će dok može, a nove će pjesme pričekati. "Neću se opterećivati ničime jer ja inače kada pišem pjesme, to mi tako dođe, najčešće u autu pa dođem doma za klavir i razradim. Ali uživat ću u trudnoći", zaključila je pjevačica. 

Neke nove sretne brige i bebica stižu početkom kolovoza. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.