Katy Perry očekuje svoje prvo dijete s glumcem Orlandom Bloomom, a u trudnoći se odlučila skinuti u spotu za novu pjesmu.

Galerija


Pjevačica Katy Perry (35) uspjela je privući pozornost spotom za novu pjesmu "Daisies" koji je objavila na YouTubeu.

Vezani članci Katy Perry i Orlando Bloom Na svijet je stigla njihova djevojčica: Pop-zvijezda i glumac objavili sretne vijesti pa poslali snažnu poruku Katy Perry i Orlando Bloom Uskoro će dobiti prvo zajedničko dijete, a ovaj slavni par najavio je da se sprema za još jednu veliku promjenu

Trudna Katy se potpuno skinula pokraj slapova i pokazala stražnjicu dok je grudi prekrila rukama. Pjevačica je novom pjesmom najavila i album koji bi trebao izaći ovog ljeta. 

"Napisala sam ovu pjesmu prije nekoliko mjeseci kao poziv samoj sebi da ostanem vjerna cilju koji sam si postavila bez obzira što drugi misle. Nedavno je to za mene dobilo novo značenje u svjetlu onoga što cijeli svijet proživljava. Svatko od nas je jedan u više od sedam milijardi sa svojom vlastitom pričom o snazi i otpornosti", napisala je Perry na Instagramu. 

Njezina nova pjesma je oduševila pratitelje. "Ovo je tako nevjerojatno", "To će biti pjesma ovog ljeta", "Savršeno", "Nisam očekivala ovo. Hvala ti", "Ovo je tako dobro", komentirali su njeni obožavatelji. 

Inače, Katy očekuje svoje prvo dijete s glumcem Orlandom Bloom. Pjevačica je otkrila kako će dobiti djevojčicu, a zbog pandemije koronavirusa par je morao otkazati vjenčanje. 

Bloom ima već sina Flynna s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. 

Fotografijom u toplesu nadmašila sva dosadašnja izdanja, teško je povjerovati da je fotka nastala još 90-ih