Nešto je shvatila

Jedva je čekala postati majka, a prije udaje za popularnog glumca pjevačica je podijelila par savjeta o vezama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Imala sam nekoliko neuspješnih veza u svom životu, priznala je trudna Katy Perry u showu "Američki idol" te je podijelila savjete o vezama.

Pjevačica Katy Perry trenutačno je u žiriju showa "Američki idol", a natjecateljima je u posljednjoj epizodi dala nekoliko savjeta o vezama na temelju vlastitog odnosa sa zaručnikom Orlandom Bloomom.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Dubrovniku Ovo se čekalo! Jedan od najbogatijih ljudi svijeta prošetao se Stradunom u društvu svoje zaručnice, ona svoje oduševljenje gradom nije skrivala!

"Imala sam nekoliko neuspješnih veza u svom životu. Međutim, jedna stvar za koju sam shvatila da je bitna je činjenica da jedni drugima date malo prostora", rekla je trudna Katy.

Pjevačica i njezin zaručnik prije nekoliko tjedana su objavili kako čekaju prvo dijete, a zaručili su se još u veljači prošle godine. "Mislila sam da ćemo ići pogledati izložbu nakon večere, ali umjesto toga ukrcali smo se u helikopter te smo se išli naći s mojom obitelji i prijateljima. Sjajno je to napravio", prisjetila se Katy zaruka s popularnim glumcem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I don’t know about you, but I am so grateful for my dog at this moment 😩🐶 She and I are going to be watching @AmericanIdol together tonight, so cuddle up with your favorite pet, stuffed animal, pillow, or canned good 🙃 and join us at 8/7c on @abcnetwork #stayhomeclub

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Orlando Bloom iz prošlog braka s manekenkom Mirandom Kerr ima sina Flynna. Katy Perry je istaknula kako Orlando jedva čeka da njegov sin upozna brata ili sestru uskoro. Brojni njezini prijatelji rekli su kako je pjevačica presretna što će postati majka jer je jako dugo to htjela.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Mirela Forić i Darijo Srna (Foto: Instagram) Darijo Srna (Foto: Instagram) +0 Mirela Forić Srna i Darijo Srna (Foto: Instagram) Potres Darijo Srna kilometrima udaljen, ali srcem ne: Njegova poruka odjeknula među fanovima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene