Ovog puta oprosta nema

Prvo ju je prevario dok je bila trudna, a sad se spetljao s najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre?

Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Getty Images) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Jordyn Woods (Foto: Getty Images) Jordyn Woods i Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Getty Images) +8 Kylie Jenner i Jordyn Woods (Foto: Instagram) Galerija

Khloe Kardashian otkrila je da ju je Tristan Thompson varao s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie.

Čini se da su pripadnice klana Kardashian Jenner, Khloe Kardashian i njezina najbolja prijateljica Malika Haqq potvrdile šokantni detalj o razvodu od košarkaša Tristana Thompsona. Naime, po svemu sudeći Tristan je Khloe varao s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie, Jordyn Woods.

Pogledaj i ovo Jordyn Woods (Foto: Instagram) Postala je zvijezda Najtraženija preljubnica na svijetu napokon će otkriti svoju stranu priče: Što se dogodilo na tulumu?

Khloe je na svom profilu na Instagramu objavilu seriju pomalo zagonetnih poruka, dok je Malika citirala pjesmu repera Chrisa Browna "These hoes ain't loyal" odgovorivši tako na navode o Tristanovoj aferi s Jordyn.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Samo nekoliko sati prije toga 34-godišnja Khloe je snimljena u javnosti prvi put nakon što je objavila kako se rastaje od Tristana, i to dok je stizala u studio Calabasas Kanyea Westa u društvu sestre Kourtney.

Izvor blizak Khloe otkrio je kako je ona potpuno shrvana nakon što je otkrila Tristanovu prevaru do koje je došlo na zabavi u njegovu domu. 

"Tristan i Jordyn nisu se odvajali neko vrijeme jedno od drugog na kućnoj zabavi održanoj kod njega proteklog vikenda, stalno su se ljubili", otkrio je neimenovani izvor za TMZ.

"Svi su se gosti opušteno družili i pričali, pušili nargilu i pili, dok im u jednom trenutku nije rečeno da prestanu koristiti mobitele ili da napuste zabavu."

Iako to nije uobičajeno na zabavama slavnih ličnosti, nitko to u opuštenoj atmosferi nije očekivao.

"Nakon što su pospremili mobilne uređaje, Kylieina najbolja prijatelja Jordyn Woods stigla je na zabavu. Thompson i ona se nisu odvajali jedno od drugog i njihovo ponašanje nije bilo samo prijateljsko. Nisu skidali ruke jedno s drugog", otkrio je izvor.

Khloe, koja s Tristanom ima 10-mjesečnu kći True Thompson, saznala je istinu o njegovoj nevjeri i rekla mu da je među njima zauvijek svršeno i da ne postoji šansa da se pomire", prenosti TMZ.

UsWeekly je također citirao nekoliko različitih anonimnih izvora koji su sve potvrdili i otkrili kako je Tristan priznao prevaru s Jordyn. Nakon svega, članovi obitelji Kardashian prestali su pratiti Tristanovu navodnu ljubavnicu na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Prije samo nekoliko dana, točnije na Valentinovo Tristan je došao u Ohio kako bi ga proveo s Khloe i True, a i prije nego je istina izašla na vidjelo dosta su vremena proveli zajedno.

Reality-zvijezda na društvenim je mrežama podijelila fotografije cvijeća koje joj je Tristan poslao u znak nedavne pomirdbe nakon razvoda, do koje, čini se, ipak neće doći.

Inače, Kylie i Jordyn bile su bliske od djetinjstva. Zajedno su se pojavile u emisiji "The Life Of Kylie", a čak su pokrenule i kozmetičku liniju ove godine. Nije poznato je li Kylie znala za aferu najbolje prijateljice i šogora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

O Tristanovoj nevjeri prvi se put počelo pričati u travnju prošle godine, kada je navodno prevario trudnu Khloe s jednom zaposlenicom noćnom kluba, a povezivali su ga i s drugim ženama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Denise Richards (Foto: Profimedia) +4 Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Celebrity Ljepotica i skandalima sklona zvijer: Bila je to prekrasna ljubavna priča koja je završila jako ružno

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Severina u sasvim otvorenom životu otkrila detalje iz života (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +5 Severina (Foto: Screenshot) inMagazin Severina sasvim otvoreno: Ispričala nam je što ona i suprug Igor rade kad su sami i daleko od očiju javnosti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karl Lagerfeld (Foto: Profimedia) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) +0 Karl Lagerfeld (Foto: Getty Images) Celebrity Volio je samo jednog: Bili su zajedno 18 godina, no nikada nisu imali fizički kontakt, a znao je za sve njegove prevare

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene