Najmlađu Khloe mediji su godinama nazivali "ružnim pačetom", a onda se razvela od posrnulog košarkaša Lamara Odoma te utjehu pronašla u fitnessu i zdravoj prehrani.

Galerija


Reality sestre poznate su po raskošnim oblinama.

Vezani članci Khloe Kardashian Važno pozirala u toplesu pa sve zbunila, obožavatelji se pitaju što joj se dogodilo s licem i je li to stvarno ona Khloe Kardashian Varao je s brojnim ženama i dok je bila trudna, ali čini se da mu je oprostila jer šuška se čak da su se i zaručili

Naravno, radi se o sestrama Kardashian koje su i popularizirale velike stražnjice, iako je jasno kako su mnogi dijelovi na njima plastični.

Najmlađu Khloe mediji su godinama nazivali "ružnim pačetom", a onda se razvela od posrnulog košarkaša Lamara Odoma te utjehu pronašla u fitnessu i zdravoj prehrani.

Iako se i ona poprilično doradila kod plastičnog kirurga, žene diljem svijeta vidjele su Khloe kao inspiraciju za pozitivnu životnu promjenu i početak odlazaka u teretanu, a starleta doista nikada nije izgledala bolje.

Ipak, u posljednje vrijeme Khloe je zabrinula obožavatelje zbog mršavog izgleda, a fotografije pokazuju kako je izgubila popriličan broj kilograma, što je posebno vidljivo na njezinim izrazito mršavim nogama.

I dok dio obožavatelja smatra kako se plavuša samo dovodi u formu nakon rođenja kćerkice True, drugi smatraju kako je to još jedan očajan pokušaj da zadrži dečka, košarkaša Tristana Thompsona, koji ju je već nekoliko puta javno osramotio preljubničkim aferama.

Iako se čini kako je među parom sve u redu, Khloe je često na meti kritika obožavatelja koji smatraju kako si previše dopušta te kako on uopće nije zaljubljen u nju. Mnogi u ljubavnim problemima vide razlog za drastični gubitak kilograma, no starleta se prestala obazirati na to, pa nitko ne zna sa sigurnošću što se događa.

U svakom slučaju, promjena je itekako vidljiva, u što se možete uvjeriti u našoj galeriji.